POLITICA 1 august 2022

Ministrul Agriculturii, într-o vizită surpriză la Dobârlău

de Iulia Drăghici - Taraș | 1121 vizualizări

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a fost duminică într-o vizită surpriză în zona județului Covasna, a anunțat primarul comunei Dobârlău, Bogdan Barbu. Împreună au fost la o fermă de familie din sat. 

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a făcut astăzi o oprire în Dobârlău, în cadrul unei vizite în zonă. A vrut să vadă de aproape o fermă de familie, așa că am mers împreună în satul Dobârlău, la familia Vereguț. Au rămas surprinși să vadă că ministrul Agriculturii e la ei în curte! 

Petre Daea le-a spus gazdelor că apreciază fermele mici și că va căuta mereu să le sprijine, prin programele ministerului. 

Am observat că acest stil – direct și personal – al ministrului Agriculturii este foarte... comentat în mass-media și pe rețelele sociale. Din păcate, ne-am obișnuit cu o distanță prea mare între clasa politică și cei care efectiv i-au votat pentru a ajunge acolo. Între parlamentari, miniștri și ... „oamenii de rând”, cum i-a numit Klaus Iohannis... 

Personal, la PSD Covasna fac tot posibilul să elimin această distanță. Pentru că politica e pentru oameni”, a scris primarul din Dobârlău, care este totodată președinte interimar al PSD Covasna, Bogdan Barbu. 

Petre Daea ocupă din nou funcția de ministru al Agriculturii, începând cu data de 8 iulie 2022, de această dată în Guvernul Ciucă, după plecarea lui Adrian Chesnoiu, în urma începerii urmăririi penale a acestuia. 

Politicianul în vârstă de 72 de ani a mai ocupat această funcție în perioada 14 iulie – 28 decembrie 2004 în guvernul condus de Adrian Năstase, iar între ianuarie 2017 și noiembrie 2019 a fost ministru al agriculturii în guvernele Grindeanu, Tudose și Dăncilă, după cum notează și Ziare.com

Sursa foto: Facebook/Bogdan Barbu

Distribuie articolul:  
|

POLITICA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.