POLITICA 29 mai 2018

Mesaj al președintelui PSD Covasna pentru PSD-iștii din partidul lui Victor Ponta

de Iulia Drăghici - Taraș | 1197 vizualizări

Horia Grama reacționează la strategia fostului premier și transmite un mesaj de unitate către partidul din care face parte

Președintele PSD Covasna, Horia Grama a reacționat într-un comunicat de presă în care a catalogat drept „lipsite de onoare” gesturile celor au părăsit Partidul Social Democrat. Declarațiile vin în contextul în care mai mulți deputați PSD s-au alăturat în ultimele zile partidului Pro România, condus de Victor Ponta.

„Condamnăm public decizia celor care au părăsit PSD pentru a se alătura celor care ne sunt adversari și care au atacat în permanență partidul nostru. Este un gest lipsit de onoare față de colegii de partid, dar și față de cei care au votat PSD. (...) Suntem uniți în lupta cu Statul Paralel! Nu vom ceda și vom duce până la capăt reforma justiției pe care am început-o pentru a pune capăt abuzurilor și nedreptăților care au măcinat societatea românească și prin care s-a încercat subminarea și uzurparea puterii politice aleasă prin votul democratic a milioane de români. Suntem conștienți că sunt presiuni enorme și se alocă resurse uriașe pentru dezbinarea, prin orice mijloace, a partidului nostru cu scopul de a ne împiedica să ducem la capăt aceste reforme vitale pentru societate și democrație. Cei care au trădat PSD sunt doar un angrenaj din acest plan subversiv de a împiedica cu orice preț adoptarea Legilor justiției și îndeplinirea programului de guvernare prin care PSD poate reconfirma că este partidul cel mai capabil să conducă România. Răspunsul nostru este clar și simplu: Suntem uniți! Nu cedăm! Mergem până la capăt!”, arată comunicatul de presă transmis vineri de președintele PSD Covasna, Horia Grama, numit „Mesaj de solidaritate al președintelui PSD Covasna Horia Grama, cu privire la campania de denigrare și seria de atacuri care-l au ca țintă directă pe Liviu Dragnea, venite din partea fostului premier Victor Ponta”.

Cinci deputați PSD, dintre care și Nicolae Bănicioiu,  Mircea Titus Dobre, Gabriela Podașcă sau Cătălin Nechifor, s-au înscris în ultimele zece zile în Pro România, noul partid al fostului prim-ministru, Victor Ponta, după ce acesta a fost achitat de instanța supremă într-un dosar de corupție, informează Evenimentul Zilei. Aceeași sursă arată că astfel coaliția de guvernare formată din PSD și ALDE a pierdut, în acest fel, majoritatea în Camera Deputaților.

Distribuie articolul:  
|

POLITICA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.