POLITICA 16 octombrie 2020

Managerul Parcului industrial şi şeful Direcţiei Agricole deschid lista candidaţilor UDMR pentru Camera Deputaţilor

de Agerpres | 1973 vizualizări

Könczei Csaba, deschid lista candidaţilor UDMR Covasna pentru Camera Deputaţilor, iar senatorul László-Ödön Fejér şi actuala deputată Benkő Erika, pe cea pentru Senat.

Preşedintele executiv al UDMR Covasna, Gruman Robert, a declarat joi, pentru AGERPRES, că propunerile organizaţiei judeţene au fost transmise conducerii centrale a partidului în vederea validării.

Potrivit acestuia, deputatul Marton Arpad, care îşi va încheia cel de-al optulea mandat în Parlament, se va pensiona.

La alegerile din 2016, UDMR Covasna a obţinut patru mandate, trei în Camera Deputaţilor şi unul la Senat, acestea fiind ocupate de Benkő Erika, Márton Árpád, Kulcsár Terza-József şi Fejér László.

Celelalte două mandate, unul de deputat şi unul de senator, au fost atribuite Partidului Mişcarea Populară în urma redistribuirii voturilor la nivel naţional, fiind ocupate în prezent de Alexandru Teacă şi Gheorghe Baciu.

Până în acest moment şi-au mai nominalizat candidaţii pentru alegerile parlamentare Alianţa USR PLUS Covasna, care i-a desemnat pe Radu Matei pentru Senat şi pe Dulanyi-Balogh Szilard şi Bagoly Levente la Camera Deputaţilor, precum şi PNL Covasna, care deschide lista pentru Senat cu Jean Leaua şi Anca Băilă, iar la Camera Deputaţilor, cu preşedintele organizaţiei judeţene, Olimpiu Floroian, şi Felicia Muntean.

Sursă foto: Facebook

Distribuie articolul:  
|

POLITICA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.