POLITICA 5 decembrie 2019

Leca Băncilă candidează pentru un nou mandat de primar

de Iulia Drăghici - Taraș | 4220 vizualizări

Actualul primar din Întorsura Buzăului, Leca Băncilă a anunțat că este decis să mai participe încă o dată în cursa electorală pentru funcția de edil al orașului. 

Sunt hotărât să candidez pentru încă un mandat. Puteam să mă opresc, că pot ieși la pensie, puțin anticipat, sau să mă duc la școală. Dar nu pot să las proiectele începute. (...) Acum o să se lege imaginea de orășel frumos, cu pretenții”,  ne-a declarat miercuri Leca Băncilă. 

La alegerile trecute, Leca Băncilă a obținut al doilea mandat de primar cu voturile a peste 44% dintre întorsureni, în vreme ce contracandidatul său, din partea UNPR, Alexandru Teacă, actual deputat de Covasna din partea PMP, a obținut peste 32%, iar Marcel Murea, candidatul PSD, peste 22% dintre voturi. 

Actualul primar fusese, în 2016, suspendat din funcție cu o lună înainte de alegeri pentru faptul că a trecut de la PSD la ALDE.

Alegerile locale, când se votează primarii, reprezentanții în consiliile județene și consiliile locale vor avea loc în iunie 2020.  

Distribuie articolul:  
|

POLITICA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.