POLITICA 13 martie 2019

Întâlnire cu Dacian Cioloș la UBB Sfântu Gheorghe

de Daniela Luca | 1141 vizualizări

Accesul participanților la întâlnirea care face parte din programul Raport Administrativ este permis pe baza carnetului de student

Studenții Extensiei universitare „Babeș-Bolyai” din Sfântu Gheorghe sunt invitați să ia parte la întâlnirea cu fostul comisar european, fostul premier al României Dacian Cioloș. Evenimentul va avea loc joi, 14 martie, începând cu ora 16:00 în Sala de Consiliu a Clădirii UBB Sfântu Gheorghe, str. Stadionului, nr. 14. Evenimentul va fi urmat de o discuție liberă pe teme de interes public pentru cetățenii municipiului la care sunt invitate toate persoanele interesate.

Întâlnirea de joi face parte din programul Raport Administrativ din cadrul Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării (FSPAC) Sfântu Gheorghe, program care are ca scop aducerea în fața studenților a unor personalități din domeniul administrativ.

Dacian Cioloș va susține un discurs pe tema guvernării României și spiritualității europene care va fi urmat de o sesiune scurtă de întrebări și răspunsuri, respectiv o interacțiune între politician și studenți.

Această întâlnire este dedicată tuturor studenților interesați, indiferent de specializarea pe care o studiază, iar accesul va fi permis pe baza carnetului de student.

În aceeași zi, de la ora 17:00 în Amfiteatrul Universității, politicianul care este și președintele Partidului Libertate, Unitate și Solidaritate, PLUS, va avea discuții libere pe teme de interes pentru cetățenii orașului Sfântu Gheorghe.  

Distribuie articolul:  
|

POLITICA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.