POLITICA 15 iulie 2009

Guruianu insistă să-l aştepte pe Grama la restaurant

de Covasna Media | 920 vizualizări

Consilierul local şi preşedintele Comisiei de Tineret şi Sport din cadrul CL Sfântu Gheorghe, Mădălin Guruianu, îl va aştepta mâine la Restaurantul Şugaş pe preşedintele PSD Covasna, deputatul Horia Grama, pentru a-i prezenta acestuia, în mod public, raportul de activitate la un an după alegerea sa în CL.

„Îndemnat de ideea că vorbele fără acoperire în fapte sunt praf aruncat în ochii cetăţenilor, l-am invitat pe domnul deputat Grama să dezbatem într-un loc public, de faţă cu presa şi cu alţi oameni interesaţi din zonă, realizările şi nerealizările noastre, gândurile şi proiectele de viitor, considerând că un asemenea demers de transparenţă este benefic pentru întreaga comunitate. La această iniţiativă, domnul deputat Grama consideră că trebuie să răspundă cu mojicii tipic politicianiste – „eu la restaurant beau bere, nu dezbat”, „nu mi-e teamă de Guruianu, dar el a intrat prea de curând în politică să ne comparăm”, „eu am adus bani în zona asta, el îi consumă” şi „să se ocupe el de fetele de-a IX-a şi de-a X-a de la debate”. Şi refuză să vină”, explică Mădălin Guruianu, prin intermediul unui comunicat de presă dat publicităţii ieri.

Guruianu mai explică, totodată, că indemnizaţia sa de consilier este direcţionată către un tânăr sportiv din Sfântu Gheorghe şi că, prin referirea la „fetele de-a IX-a şi de-a X-a de la debate”, Horia Grama „ironizează vârsta propriei sale fiice” şi se leagă de proiectul „Debate Club”, unul dintre cele mai de succes proiecte din oraş, care au dus faima acestuia în întreaga ţară.

Schimbul de replici dintre Guruianu şi Grama a izbucnit atunci când cel de-al doilea l-a acuzat pe primul că ar fi „coada de topor a UDMR”, deoarece s-a alăturat vocilor ce l-au contestat, în ultimele săptămâni, pe actualul director al Direcţiei Judeţene pentru Tineret Covasna, Ciprian Grosu. Guruianu a arătat că atacurile deputatului de Covasna au venit pe fondul refuzului său de a-l apăra, „doar pentru că este român“, pe Ciprian Grosu, pe care l-a catalogat a fi „un mincinos, manipulator şi imoral”.

Monica Rizea

Distribuie articolul:  
|

POLITICA

De acelasi autor

Comentarii: 7

Adaugă comentariu
Ion Ciobanu, 19 iulie 2009
Da! Iar Grama nu se duce fiindcă e patronul restaurantului şi-l lasă să facă consumaţie. :P
contele Tampa, 18 iulie 2009
pai si Guruianu sta in restaurant si-l astepta pe Grama de acum 2 saptamani?! :|
Ion Ciobanu, 17 iulie 2009
Wow! Grama e asociat în cadrul unei firme ce are un restaurant! E grav, trebuie ucis cu pietre în piaţa publică. Cum îndrazneşte? Vreau să văd şi eu un om politic sau funcţionar de stat mai citeste integral
Vali, 17 iulie 2009
Bravo Madalin! Sigur ca nici nu se compara aportul D-lui Gramma pentru binele comunitatii cu cel al lui Madalin... o sa gaseasca ex-prefectul o scuza totdeauna, dar stim bine care e fondul problemei.
ochiul, 16 iulie 2009
sa-ti iei laptopul cu tine Gurule, cu o mana sa mananci cu una sa bei si cu alta sa bati la taste :)
zuzu, 16 iulie 2009
Nu cred ca se va prezenta Grama ....si stiti de ce ?? pentru ca ii este rusine cu activitatea lui in pralamentul Romaniei , punind in balanta si activitatea lui Guruianu !!!
Ariel, 16 iulie 2009
Daca e restaurant, macar sa fie "Stanca Soimului", de la Tusnad Bai, unde se zice ca dl Grama ex-prefect are participatiune impreuna cu dl Radulescu ex-OJT.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.