POLITICA 13 decembrie 2019

FOTO/VIDEO Consiliul Județean a validat mandatul unui nou membru

de Iulia Drăghici - Taraș | 6044 vizualizări

Zona Întorsurii Buzăului este reprezentată în forul județean

Consiliul Județean Covasna are începând de vineri, 13 decembrie, un nou membru. Schimbarea vine din partea PNL. În locul lui Cosmin Boricean a fost validat pe funcție Silviu – Ciprian Popica. Acesta a depus jurământul și a preluat mandatul.

Deși va fi un mandat scurt, de jumătate de an, pentru că următoarele alegeri sunt programate în iunie 2020, noul membru CJ și-a propus să își îndrepte atenția mai cu seamă asupra problemelor din zona Buzaielor.

O să încerc să ajut cât mai mult zona Buzaielor. Acesta este cel mai important obiectiv pentru mine, pentru că în această legislatură nu a fost niciun reprezentat din această zonă în Consiliul Județean. Și atunci vreau să ajut cât de mult fiecare comunitate din zonă cu ce pot”, a declarat vineri, pentru Observatorul de Covasna, noul consilier județean, Silviu Popica, antreprenor și cadru didactic.

În ceea ce privește schimbarea din sânul PNL, nu au fost oferite prea multe detalii de reprezentanții formațiunii.

Domnul Boricean a ales să părăsească acum Consiliul Județean. Nu pot să vă spun eu care sunt motivele, le bănuim doar. Iar Silviu Popica a fost următorul pe listă și a devenit de drept consilier județean”, ne-a declarat vineri, după ședința de Consiliu Județean, președintele PNL Covasna, Olimpiu Floroian.

Erată: Pe de altă parte, este de spus faptul că zona Întorsurii Buzăului a mai avut un reprezentant în CJ în acest mandat, dar din partea PSD. Este vorba despre Cătălin George Morar, care în ianuarie 2019 a fost înlocuit de Mike Gabriella, din Târgu Secuiesc.

Distribuie articolul:  
|

POLITICA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.