POLITICA 28 aprilie 2010

Ecologiștii covăsneni şi-au ales un nou președinte

de Covasna Media | 821 vizualizări

Ecologiștii din județul Covasna au participat aseară la Conferința Județeană a partidului, ocazie cu care și-au ales noul președinte și au discutat o serie de probleme organizatorice. Întâlnirea a avut loc și în prezența președintelui la nivel național al Partidului Ecologiștilor, Dănuț Pop, precum și a altor lideri județeni ecologiști.

Candidatul la conducerea filialei din Covasna a fost Simon Gheorghe, din Sfântu-Gheorghe, un om aproape de natură și de produsele ecologice, după cum spune președintele interimar al formațiunii, Nicu Giurgiu.

Potrivit acestuia din urmă, Partidul Ecologist numără în Covasna aproximativ 500 de membri și are un primar - Berde Jozsef - din Ghidfalău, plus cinci consilieri.

În curând însă, ecologiștii intenționează să atingă un număr mult mai mare de reprezentanți, pe care și-au propus să îi atragă cu o politică serioasă.

„Lumea s-a scârbit de partide care tot promit de 20 de ani. Partidul Ecologiștilor trebuie să facă o altfel de politică, să se termine cu toate acestea, să nu devenim politicieni doar ca să putem fura”, a spus Giurgiu.

Fostul președinte interimar a subliniat că partidul lor nu ține cont de etnia sau religia membrilor săi, cu atât mai puțin în Covasna, unde își propun să devină un partid model, cu reprezentanți atât români, cât și maghiari.

Nicu Giurgiu spune că, printr-o politică serioasă și de protecție a naturii, de luptă împotriva mizeriei și pentru gestionarea adecvată a problemelor de mediu, asociate cu măsuri ferme împotriva celor care nu respectă natura, vor reuși să atragă tot mai mulți oameni și să-și dovedească seriozitatea. (A.S.)

Distribuie articolul:  
|

POLITICA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.