POLITICA 6 iunie 2012

Dezbatere prea târzie şi inutilă

de Covasna Media | 501 vizualizări

Candidatul Alianţei Civice Pentru Comunitate (ACPC) la funcţia de primar al mun. Sfântu Gheorghe, Codruţ Opaiţ, a declarat ieri că nu a primit niciun telefon de la cel care s-a declarat iniţiatorul şi organizatorul unei dezbateri publice între candidaţii la primăria oraşului (Mădălin Guruianu, n.r.), aşa cum nu a primit nici primarul Antal Arpad sau ceilalţi candidaţi la funcţia de primar.

“Mi se părea firesc şi fair-play să primesc un telefon şi să discutăm concret aspectele legate de dezbatere, mai cu seamă pentru că am senzaţia că dl Guruianu a aruncat această dezbatere la o dată şi o oră care sunt total inutile pentru informarea publicului. Joi seara la ora 21, când se va termina dezbaterea, este o oră la care toate ziarele locale au închis deja ediţiile şi nu mai poate să apară absolut nimic pentru informarea publicului în ziarele de vineri, ultimele din această campanie electorală. Dacă publicul vizat de această dezbatere erau acei câţiva zeci de oameni care ar fi luat parte la discuţii, îmi pare rău dar trebuie să-i spun lui Mădălin Guruianu că nu-mi doresc o dezbatere în care să se încaiere galeriile de susţinători ale diverşilor candidaţi, pentru că la o intrare liberă asta s-ar fi întâmplat.

Şi dacă tot comunicăm prin intermediul presei, îl mai anunţ pe dl Guruianu că nu am înţeles intenţia acestei dezbateri între nişte candidaţi dintre care cei trei români nu au absolut nicio şansă la a accede la această funcţie. Ne putem îmbăta cu apă rece visând la faptul că vom deveni primari, însă cred că în calităţile noastre de eventuali viitori consilieri ar trebui să fim mai cu picioarele pe pământ şi mai ancoraţi în realitate. În final, cred că o dezbatere reuşită ar fi fost una între candidaţii români pentru funcţia de consilier local, o dezbatere pe care chiar şi în lipsa unei televiziuni locale am fi putut să o mediatizăm pe youtube şi să o promovăm fiecare pe contul lui de Facebook”, a declarat Codruţ Opaiţ.

Distribuie articolul:  
|

POLITICA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.