POLITICA 20 noiembrie 2012

Deputatul Horia Grama: USL şi-a fundamentat realist programul de guvernare; liderii ARD să nu fie îngrijoraţi

de Agerpres | 400 vizualizări

Deputatul Horia GramaSecretarul Comisiei pentru politică economică din Camera Deputaţilor, Horia Grama, afirmă că USL şi-a fundamentat realist programul de guvernare pentru perioada 2013-2016 şi le-a recomandat liderilor ARD să nu îşi facă griji că Uniunea nu-şi va putea îndeplini obiectivele stabilite.

Horia Grama a declarat că USL va veni cu „un buget care va da oamenilor şi nu va lua de la ei”, aşa cum au făcut foştii guvernanţi, iar acest lucru va fi posibil printr-o bună gestionare a bugetului, eliminarea furturilor şi creşterea încasărilor la bugetul de stat.

„În cele şase luni de guvernare am dovedit că ştim să gestionăm bugetul mai bine decât au făcut-o ei (...) Am acoperit golurile şi ne-am onorat promisiunile. Ei au luat de la oameni, noi le dăm înapoi tot ce le-au furat la salarii, la pensii. Vom veni cu un buget care dă oamenilor şi nu ia de la ei. Videanu şi ceilalţi lideri ai ARD să nu fie îngrijoraţi, să nu-şi facă probleme pentru că noi ştim să fundamentăm şi să gestionăm un buget mai bine decât ei. Rămâne la latitudinea oamenilor să aleagă dacă vor să li se ia sau să li se dea”, a spus Horia Grama.

Coordonatorul campaniei electorale a ARD, Adriean Videanu, i-a criticat luni pe actualii guvernanţi, afirmând că „nu sunt capabili să propună un buget care să fundamenteze seturile de măsuri pe care le propun”.

„Este jignitor pentru o formaţiune politică, pentru o coaliţie aflată la guvernare să nu aibă un buget pe perioada pe care propune programul de guvernare.(...) Noi, ca alianţă de opoziţie, avem un buget, iar cei care sunt la guvernare nu sunt capabili să propună un buget care să fundamenteze seturile de măsuri pe care le propun. (...) Pentru a ascunde minciunile din oferta lor electorală nu au prezentat bugetul pe 2013”, a susţinut Videanu.

Teme articol: Horia Grama USL ARD
Distribuie articolul:  
|

POLITICA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.