POLITICA 12 iulie 2009

Deputatul Horia Grama: Bilanţ în faţa cetăţenilor, nu la restaurant

de Covasna Media | 932 vizualizări

Preşedintele PSD Covasna, deputatul Horia Grama, susţine că va face un bilanţ al activităţii sale de parlamentar, însă în faţa cetăţenilor şi nu la restaurant aşa cum l-a invitat proaspătul preşedinte al PNL Sfântu-Gheorghe, Mădălin Guruianu.

În opinia lui Grama disputa nu i se pare corectă având în vedere că Guruianu este „un tip“ intrat în politică de ceva timp şi lupta nu s-ar duce de la acelaşi nivel.

„Nu vreau să mă cobor la înscenările şi încercările lui de a ieşi în evidenţă. Nu mă ascund că vezi doamne mi-ar fi frică de Mădălin Guruianu, ci pur şi simplu nu consider că mai trebuie dusă discuţia cu el şi n-am ce să compar. El e consumator de fonduri, eu până acum m-am luptat pentru a aduce bani, investiţii, el se ocupă de debate, de fetele din clasa a IX-a, a X-a”, a spus Grama. Deputatul PSD de Covasna a subliniat că la restaurant merge la bere nu la bilanţuri şi singurul lucru pentru care l-a apreciat până acum pe Mădălin Guruianu a fost Librăria Pentru Comunitate, care însă acum nu mai există.

A.S.

Distribuie articolul:  
|

POLITICA

De acelasi autor

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
Ariel, 13 iulie 2009
Il rugam pe dl cetatean, inginer, exprefect, deputat ales de calculator biznisman in ale torismului Grama sa ne anuntze unde este "fatza" cetatzenilor, ca sa merem shi noi acolo, sa auzim ce shi cum citeste integral
Vali, 12 iulie 2009
In fine, a venit si ziua D-lui Gramma sa faca bilant in fataa cetetenilor. E un moment binevnit dupa 19 ani de politica ... era si timpul. Poate nu vrea Dansul sa faca bilantul in restaurant ca nu citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.