POLITICA 14 mai 2012

Covasna: Şapte primari care candidează pentru un nou mandat din partea UDMR nu au contracandidaţi

de Mediafax | 313 vizualizări

Liderul UDMR Covasna, Tamas Sandor, susţine că şapte primari de comune care candidează din partea Uniunii pentru un nou mandat nu au contracandidaţi, spunând că aceştia au muncit în aşa fel în folosul comunităţii încât nimeni nu a avut curajul să-şi depună candidatura în localităţile respective.

Preşedintele UDMR Covasna, Tamas Sandor, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX că în şapte comune din judeţ - Estelnic, Ojdula, Turia, Chichiş, Reci, Ghidfalău şi Bodoc - s-a încris câte un singur candidat pentru funcţia de primar.

Tamas a spus că toţi cei şapte candidează din partea UDMR şi sunt primari în funcţie.

"Cred că este o premieră în ţară, şi anume că cei şapte primari au câştigat alegerile înaintea campaniei electorale", a spus preşedintele UDMR Covasna.

Întrebat cum explică faptul că aceşti primari nu au niciun contracandidat în cele şapte comune, liderul UDMR Covasna a răspuns: "Alţii nu au avut curaj. Aceşti primari au avut rezultate şi au muncit în aşa fel în interesul comunităţii locale, încât nimeni nu a mai avut curajul să-şi depună candidatura în localităţile respective", a afirmat Tamas Sandor.

UDMR are, în acest an, în judeţul Covasna, cei mai mulţi candidaţi pentru alegerile locale din ultimii 22 de ani, Uniunea nominalizând candidaţi pentru funcţiile de primar în 40 de localităţi din cele 45 din judeţ.

De asemenea, UDMR are 662 de candidaţi pentru funcţiile de consilier local, 38 pentru consilieri judeţeni, iar Tamas Sandor este candidat la şefia Consiliului Judeţean.

Tamas Sandor a subliniat că targetul electoral al UDMR Covasna este câştigarea celor 40 de funcţii de primar şi a cel puţin două treimi din locuri în CJ Covasna.

Distribuie articolul:  
|

POLITICA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.