POLITICA 16 iulie 2019

Consiliul Județean a validat mandatul unui nou membru

de Iulia Drăghici - Taraș | 984 vizualizări

Opra Béni Béla a depus luni jurământul 

Consiliul Județean Covasna are începând de luni, 15 iulie, un nou membru, în persoana lui Opra - Béni Béla, directorul Școlii Gimnaziale din Comandău. 

Ceremonia depunerii jurământului s-a făcut în cadrul ședinței ordinare de luni, după adoptarea cu unanimitate de voturi a Hotărârii privind validarea mandatului de consilier județean pentru Opra – Beni Béla.

„Se validează mandatul de consilier judeţean al domnului Opra – Beni Béla, supleant pe lista de candidați a Uniunii Democrate Maghiarilor din România - Organizația Teritorială Trei Scaune, în urma alegerilor locale din data de 05 iunie 2016, mandat devenit vacant ca urmare a încetării de drept a mandatului de consilier județean al domnului Bodó Lajos”, arată documentul care îi asigură directorului școlii din Comandău un loc oficial în plenul CJ. 

„La preluarea mandatului am niște sentimente mixte. Îl cunosc și sunt prieten bun cu domnul Bodó și știu că e greu să faci ceea ce el a făcut, dar viața merge înainte și am zis să fac tot ce pot ca să ajut județul și în special zona Covasna”, a declarat luni, pentru Observatorul de Covasna, Opra – Beni Béla. 

Consiliul Județean Covasna este compus din 31 de membri, 20 UDMR, trei PNL, trei PSD, trei PPMT și doi PCM.

Distribuie articolul:  
|

POLITICA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.