POLITICA 19 ianuarie 2023

Bugetul din 2023 al Primăriei Sfântu Gheorghe este în dezbatere publică până marți

de Daniela Luca | 962 vizualizări

Acesta va fi aprobat săptămâna viitoare 

Bugetul local al municipiului Sfântu Gheorghe este în dezbatere publică până marți, 24 ianuarie, urmând să fie aprobat tot în cursul săptămânii viitoare. Eventualele propuneri pot fi depuse la Compartimentul Relaţii cu Publicul, Informaţii, Registratură sau pe mail. 

Proiectul de buget pentru anul 2023 poate fi consultat pe pagina primăriei. Acesta conține proiectul bugetului local, programul de investiții, proiectul bugetului finanțat din venituri proprii și subvenții și proiectul bugetului fondurilor externe nerambursabile. 

Eventualele propuneri, sugestii, opinii exprimate în scris, conţinând numele, prenumele, domiciliul şi numărul de telefon ale semnatarului, se vor depune la Compartimentul Relaţii cu Publicul, Informaţii, Registratură sau la adresa e-mail: petitii@sepsi.ro până la data de 24 ianuarie 2023, transmit reprezentanții primăriei. 

Bugetul de anul trecut a fost unul record pentru municipalitate. Acesta s-a ridicat la peste 227 de milioane de lei și a fost aprobat la începutul lunii februarie. Atunci, autoritățile au precizat că pentru anul 2023 se așteaptă ca recordul din 2022 privind valoarea bugetului să fie depășit. În 2021, municipiul Sfântu Gheorghe a avut un buget de aproximativ 191 de milioane de lei, iar acesta a fost aprobat în luna aprilie. 

Distribuie articolul:  
|

POLITICA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.