POLITICA 6 noiembrie 2009

Birou senatorial al PD-L la Sfântu-Gheorghe

de Covasna Media | 1088 vizualizări
[singlepic=531,250,250,,left]Senatorul PD-L Braşov Florin Staicu şi-a deschis ieri un birou senatorial la Sfântu Gheorghe, în incinta noului sediu al PD-L Covasna, de pe strada Ciucului. La eveniment au luat parte vicepreşedintele PD-L George Scripcaru, preşedintele PD-L Covasna, Gheorghe Baciu, şi preşedintele PD-L Sfântu Gheorghe, Dan Manolăchescu. Acestora li s-au alăturat şi alţi membri

Senatorul PD-L Braşov Florin Staicu şi-a deschis ieri un birou senatorial la Sfântu Gheorghe, în incinta noului sediu al PD-L Covasna, de pe strada Ciucului.

La eveniment au luat parte vicepreşedintele PD-L George Scripcaru, preşedintele PD-L Covasna, Gheorghe Baciu, şi preşedintele PD-L Sfântu Gheorghe, Dan Manolăchescu. Acestora li s-au alăturat şi alţi membri ai conducerii PDL Covasna, deschiderea biroului senatorial fiind marcată cu şampanie fină şi urări de bine.

„În slujba cetăţenilor din judeţ“

Biroul senatorial al lui Florin Staicu a fost prezentat de către preşedintele PDL Sfântu Gheorghe, Dan Manolăchescu, ca venind în slujba cetăţenilor din judeţ, caracterizat ca „văduvit de senatori şi deputaţi“.

„Putem spune că interfaţa dintre noi şi Parlamentul României va fi de acum încolo domnul Florin Staicu“, a punctat Dan Manolăchescu.

„Aş vrea să le mulţumesc celor doi preşedinţi - domnilor Dan Manolăchescu şi Gheorghe Baciu, care împreună cu echipa dumnealor au făcut posibilă funcţionalitatea acestui birou. Principalul obiectiv al acestuia este o implicare puternică a PD-L în judeţul Covasna, cu rolul de a crea o punte de legătură mai bună între cetăţenii din judeţ şi structurile centrale de la Bucureşti”, a declarat Florin Staicu, adăugând că PD-L Braşov a hotărât să se implice în Covasna ca urmare a lipsei de parlamentari PD-L la nivelul acestuia din urmă.

Prezenţa la biroul parlamentar al lui Florin Staicu va fi asigurată cel puţin o zi pe săptămână, iar printre aspectele de rezolvat identificate deja se numără continuarea proiectelor dintre Primăria Sfântu Gheorghe şi ale Consiliul Judeţean Covasna în parteneriat cu Ministerul Dezvoltării Regionale, cel al Turismului şi cel al Mediului.

Prezent la deschiderea biroului, vicepreşedintele PD-L, George Scripcaru, a arătat că biroul se va adresa întregului judeţ iar deschiderea acestuia a fost una necesară, pentru a putea rezolva toate problemele apărute în Covasna.

„Am primit din partea Biroului Permanent Naţional responsabilitatea extinderii responsabilităţii mele ca vicepreşedinte al PD-L pentru Covasna, Braşov şi Harghita. Partidul îşi face treaba, senatorul Florin Staicu îşi deschide birou aici pentru a-şi face treaba ca senator - nu pentru români, maghiari, rromi, ci pentru cetăţenii judeţului Covasna. Asta nu înseamnă că ceilalţi parlamentari îşi fac sau nu treaba, noi vrem să vedem care sunt problemele judeţului, ce putem să facem din partea PD-L sau împreună cu ceilalţi parlamentari din Covasna, din partea indiferent cărui partid”, a explicat George Scripcaru, subliniind că lipsa unui parlamentar PD-L în Covasna este compensată de noul birou parlamentar al lui Florin Staicu.

Monica Rizea

Distribuie articolul:  
|

POLITICA

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Costel Holospin, 6 noiembrie 2009
Tarziu domnule senator. Acum veniti si dumneavoastra cand veti trece in opozitie ? ce mai puteti face pentru noi daca o sa pierdeti fraiele ? din cate se vede seful statului tot mai mult se afunda si citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.