POLITICA 11 iunie 2012

Antal Arpad a câştigat un nou mandat la Primăria Sfântu Gheorghe

de Agerpres | 507 vizualizări

Primarul municipiului Sfântu Gheorghe, Antal Arpad (UDMR), care a câştigat duminică cel de-al doilea mandat, a declarat că participarea în număr mare la vot a cetăţenilor demonstrează că a reuşit în ultimii patru ani să construiască o comunitate locală puternică.

El a mai spus că doreşte să continue împreună cu echipa sa munca începută şi să facă din Sfântu Gheorghe 'oraşul viitorului' şi capitala 'Ţinutului Secuiesc'.

'Nu am încredere în sondajele realizate de alte partide, aştept rezultatele oficiale, dar am încredere că am câştigat şi voi putea continua ceea ce am început în ultimii cu patru ani. Cel mai mare câştig al acestor alegeri este că participarea la vot a fost mult, mult peste cea din 2008 şi cred că este un rezultat al construirii comunităţii. Întotdeauna am spus că nu avem numai proiecte de infrastructură, nu vrem să investim bani doar în drumuri şi betoane, ci vrem să investim şi în oameni, în comunitate şi cred că a fost un feedback pozitiv. Faptul că au participat la vot a fost un semnal pozitiv, oamenii din Sfântu Gheorghe au arătat că sunt interesaţi de soarta acestei comunităţi', a declarat primarul.

Antal Arpad, care a avut ca slogan electoral 'Sfântu Gheorghe, oraşul viitorului', a mai adăugat că proiectul său este ca acest oraş să devină 'capitala Ţinutului Secuiesc'.

Distribuie articolul:  
|

POLITICA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.