POLITICA 25 februarie 2022

Antal Árpád: „Putem afirma că am pornit pe un drum prin care sportul generează venituri pentru municipalitate”

de Iulia Drăghici - Taraș | 2485 vizualizări

Primarul din Sfântu Gheorghe, Antal Árpád a spus, în contextul în care complexul sportiv din zona DN12, care cuprinde Stadionul Sepsi OSK, Arena Sepsi și patinoarul acoperit, devine la final de săptămână un punct important al sportului din România, că s-a ajuns în momentul în care se poate afirma că acest domeniu începe să genereze venituri pentru municipalitate. 

„Sunt foarte mândru. Mă bucur că și în perioada pandemiei sportul a fost cel care a mai ajutat zona de HoReCa, pentru că toată pandemia, Sfântu Gheorghe a fost o capitală a handbalului. Practic aici s-au jucat aproape toate meciurile din campionatul național. Asta însemnând cazare, însemnând consum în restaurante și așa mai departe. Eu cred că putem afirma că am pornit pe un drum prin care sportul generează venituri pentru municipalitate. Vom continua cu investiții și în această direcție”, a declarat joi, într-o conferință de presă, primarul Antal Árpád. 

Finala Cupei României la Baschet Feminin se decide sâmbătă și duminică la Sepsi Arena, unde patru echipe, printre care și Sepsi-SIC, vor lupta pentru acest trofeu. 

Tot sâmbătă, la Stadionul Sepsi OSK se va disputa meciul de fotbal dintre echipa locală și CFR Cluj, etapă din Liga 1. 

Nu în ultimul rând, și la patinoarul acoperit amplasat tot în zonă vor avea loc în weekend partide din cadrul campionatului de hochei pentru copii. 

În acest sens, organizatorii meciurilor de baschet le-au recomandat suporterilor să meargă la Arenă folosind autobuzele pentru că e clar că parcarea va fi plină. 

Sursa foto: Facebook/Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe

Distribuie articolul:  
|

POLITICA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.