POLITICA 20 februarie 2019

Alianța USR+PLUS Covasna începe strângerea de semnături pentru europarlamentare

de Iulia Drăghici - Taraș | 928 vizualizări

Alianța 2020 USR+PLUS anunță că va începe și în județul Covasna campania de strângere de semnături pentru susținerea candidaturilor la Alegerile Europarlamentare din 26 mai 2019.

Membrii locali ai celor două partide care formează alianța s-au întâlnit  pentru a marca și porni oficial acțiunea comună din județul nostru. La întâlnire a participat Naomi Reniutz Ursoiu, candidată la alegerile europarlamentare. Vom munci împreună în următoarele aproximativ 30 de zile pentru a le oferi candidaților noștri susținerea de care au nevoie”, au transmis reprezentanții locali ai Alianței 2020 USR+PLUS din județul Covasna marți, printr-un comunicat de presă.

Legislația din România, respectiv Legea 33/2007, arată că depunerea candidaturilor pentru Parlamentul European necesită cel puțin 200.000 de semnături de susținere în cazul partidelor politice și 100.000 în cel al candidaților independenți.

„Aceste praguri sunt cele mai mari din întreaga Uniune Europeană, însă membrii, liderii și candidații Alianței USR+PLUS 2020 se bucură de simpatie și sprijin public, astfel că ne asumăm să strângem peste 300.000 de semnături în întreaga țară. Vă invităm să fiți alături de noi și să vă alăturați eforturilor noastre de a schimba România și felul în care țara noastră este apreciată în Uniunea Europeană”, mai arată aceeași sursă.

Distribuie articolul:  
|

POLITICA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.