POLITICA 13 octombrie 2020

Alianța USR PLUS Covasna și-a numit candidații la alegerile parlamentare

de Iulia Drăghici - Taraș | 1596 vizualizări

Alianța USR PLUS Covasna și-a desemnat candidații la alegerile parlamentare. Astfel, din partea PLUS, pentru Senat este numit Radu Matei, iar pentru Camera Deputaților, USR îi propune pe Dulanyi-Balogh Szilard, Bagoly Levente, Călin Strîmbeanu și Andreea Călitu. 

Lista de candidați urmează să fie validată în cadrul birourilor naționale ale USR și PLUS. 

USR Covasna și PLUS Covasna și-au desemnat, prin alegeri interne separate, candidații la alegerile parlamentare. În urma protocolului semnat, USR și PLUS vor forma o alianță electorală pentru alegerile ce vor avea loc pe data de 6 decembrie 2020.

Procesul de strângere a semnăturilor necesare e în plină desfășurare. Puteți susține candidații USR PLUS semnând online aici: https://www.usrplus.ro/.

În zilele următoare, vom reveni cu mai multe detalii despre candidații noștri și despre proiectele pe care ei le vor susține în Parlamentul României. Putem avea o Românie fără hoţie!”, a transmis, printr-un comunicat de presă, Alianța USR Plus Covasna. 

Potrivit calendarului organizării alegerilor parlamentare, 22 octombrie este termenul limită pentru depunerea listelor de candidaţi şi a candidaturilor independente în circumscripţiile electorale din ţară. Campania electorală începe pe 6 noiembrie şi se încheie pe 5 decembrie, la ora 7:00, iar votarea are loc pe 6 decembrie, între orele 7:00 şi 21:00.  

Distribuie articolul:  
|

POLITICA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.