POLITICA 13 martie 2020

Alianța Maghiară din Transilvania și-a prezentat candidatul pentru Primăria Sfântu Gheorghe

de Iulia Drăghici - Taraș | 5787 vizualizări

Tatár Imola intră în lupta pentru funcția de primar al reședinței de județ 

Alianța Maghiară din Transilvania a anunțat joi, 12 martie, numele candidatului care va intra în lupta electorală pentru funcția de primar al municipiului Sfântu Gheorghe. Este vorba despre Tatár Imola, în vârstă de 28 de ani, președintele organizației de tineret a PPMT Sfântu Gheorghe. 

Candidatul comun al Partidului Popular Maghiar din Transilvania și Partidului Civic Maghiar, formațiuni reunite sub titulatura de Alianță a Maghiară din Transilvania pentru Primăria Sfântu Gheorghe este Tatár Imola.

Tânăra în vârstă de 28 de ani s-a născut la Sfântu Gheorghe. Este absolventă a Facultății de Inginerie a Sistemelor Biotehnice și Ecologice și studentă a Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor. Lucrează de opt ani în domeniul bancar. 

Trebuie să acționăm responsabil pentru ca tinerii să rămână acasă. Pentru aceasta trebuie să creăm un cadru optim, condiții de viață mai bune, atractive, soluții inovative. Candidatura mea trebuie să fie o dovadă pentru tineri că este posibilă viața și aici, pe pământul natal. Problemele, greutățile și dezordinea existente trebuie înlăturate cu participarea lor, pentru că este vorba despre viitorul lor. Trebuie să susținem acei întreprinzători care asigură posibilități tinerilor și salarii atrăgătoare”, a spus candidata Alianței Maghiarilor din Transilvania, Tatár Imola, joi, în conferința de presă de lansare a candidaturii.

Prin ea noi vrem să exprimăm că nu numai dorim ca tineretul să stea acasă, ci să le oferim și posibilități acelor tineri care au ales să-și continue viața aici, în Sfântu Gheorghe”, a spus președintele filialei județene a noii Alianțe, Bálint Iosif. 

Prezentarea candidaților Alianței a început din această săptămână. Primele nume de candidați pentru funcțiile de primari au fost Bíró Barna Gyula pentru Primăria Belin, Kovács László pentru Primăria Turia și Balázs József-Attila pentru Primăria Târgu Secuiesc. În perioada următoare vor fi dezvăluite noi nume. 

Alianța Maghiară din Transilvania a luat ființă în ianuarie a.c. prin unirea dintre PPMT și PCM. După alegerile locale, fuziunea se va realiza oficial, a mai spus joi Bálint Iosif, care a fost ales președintele formațiunii județene. 

Distribuie articolul:  
|

POLITICA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.