POLITICA 24 mai 2021

Alegeri locale parțiale la Ozun

de Iulia Drăghici - Taraș | 2105 vizualizări

În 27 iunie, locuitorii comunei ies la vot să își aleagă primarul

Comuna Ozun se pregătește de alegeri locale parțiale, pentru că în 27 iunie cetățenii își vor alege din nou primarul. Edilul reales în septembrie 2020, Ráduly István, primar din 2004, a preluat funcția de prefect al județului Covasna din aprilie. De atunci, comuna a fost condusă de viceprimarul Szabó Anna Mária, care preluat atribuțiile de primar.

Decizia de organizare a alegerilor locale parțiale în 27 iunie 2021 a fost publicată vineri, 21 mai, în Monitorul Oficial și a intrat în vigoare din 23 mai.

Se stabilește ziua de duminică, 27 iunie 2021, ca dată pentru organizarea și desfășurarea alegerilor locale parțiale pentru primari și un consiliu local în circumscripțiile electorale prevăzute în anexa care face parte integrantă din prezenta hotărâre”, se arată în hotărârea Guvernului publicată în Monitorul Oficial.

Deocamdată nu au fost anunțați candidații care vor intra în lupta pentru funcția de primar al comunei Ozun.

Nu doar în comuna covăsneană vor fi alegeri locale parțiale luna viitoare. În aceeași zi, vor fi organizate scrutine în 34 de localități din alte 22 de județe ale țării: Alba, Arad, Argeș, Bacău, Brașov, Brăila, Caraș-Severin, Călărași, Dâmbovița, Dolj, Galați, Gorj, Hunedoara, Ialomița, Ilfov, Mehedinți, Olt, Prahova, Sălaj, Suceava, Timiș și Vâlcea. În plus, în comuna Cojasca, din Dâmbovița se organizează alegeri locale parțiale pentru consiliul local.

Distribuie articolul:  
|

POLITICA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.