POLITICA 29 mai 2018

Alegeri la conducerea PMP Covasna

de Iulia Drăghici - Taraș | 1719 vizualizări

La ședința desfășurată la Întorsura Buzăului, președintele filialei județene a fost ales senatorul Gheorghe Baciu

Partidul Mișcarea Populară din județul Covasna și-a ales oficial un nou președinte, în persoana senatorului Gheorghe Baciu, dar și o nouă conducere. Alegerile au avut loc săptămâna trecută, în 20 mai, în cadrul unei ședințe organizate la Casa de Cultură din Întorsura Buzăului, la care au luat parte 64 din cei 84 de delegaţi ai organizaţiilor locale PMP constituite la nivel de judeţ.

Astfel, în urma alegerilor, funcția de prim-vicepreşedinte a fost ocupată de Marian Telean, cea de secretar general de Călin Stroie și de secretar general adjunct de Nicolae Zaharia. Președintele organizației a femeilor din PMP Covasna a fost numită Niculina Bularca, președintele organizației de seniori este astfel Mihai Moglan și președinte al organizației de tineret din cadrul partidului- Răzvan Alexandru Popica. Au mai fost aleși aleși şase vicepreşedinţi şi şase secretari executivi.

„Printre obiectivele imediate ale noii echipe se numără atragerea de noi membri şi înființarea de organizații  în localităţile din judeţ în care populația de naţionalitate română are o pondere semnificativă, revitalizarea vieții de partid în perspectiva alegerilor europarlamentare şi demararea unei acţiuni de strângere de semnături pentru modificarea legii, în vederea alegerii primarilor în două tururi de scrutin”, arată un comunicat de presă.

La Congresul Naţional al PMP, care se va desfăşura pe data de 16 iunie la Bucureşti, vor participa 20 de delegaţi din judeţul Covasna, conform normei de reprezentare, arată aceeași sursă.

În 2016, când s-au anunțat candidaturile pentru Alegerile Parlamentare, președintele filialei județene al PMP era actualul deputat de PSD, Octavian Goga. Între timp, după câștigarea alegerilor și preluarea funcției din Camera Deputaților, în iunie 2017, acesta a plecat din partidul lui Traian Băsescu, în cel al lui Liviu Dragnea.

Distribuie articolul:  
|

POLITICA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.