POLITICA 20 iunie 2012

Adrian Năstase s-a împuşcat în zona gâtului. Nu se ştie dacă viaţa îi este pusă în pericol

de Covasna Media | 642 vizualizări

Instanţa supremă a trimis la Tribunalul Bucureşti mandatul de executare a pedepsei de doi ani de închisoare în cazul lui Adrian Năstase, iar după ce va ajunge la Poliţia Capitalei, va fi pus în aplicare, scrie Mediafax.

UPDATE 23.25 Ambulanţa a intrat în parcarea subterană. Fostul premier, condamnat astăzi la 2 ani de închisoare, a încercat să-şi pună capăt zilelor.

Adrian Năstase s-a împuşcat cu un revolver în zona gâtului. Momentan nu se ştie dacă glonţul i-a afectat o zonă vitală. Acesta a fost transportat de urgenţă la spital.

UPDATE 22.42: Poliţia a ajuns la domiciliul lui Adrian Năstase pentru a-i prezenta mandatul de executare a pedepsei. Doi reprezentanţi ai Poliţiei Capitalei au precizat, la intrarea în imobil, că fostul premier va fi dus, în primă instanţă, la medic, potrivit procedurilor.

Reprezentanţii Poliţiei au venit cu mandat de aducere în arest şi au precizat că nu au luat legătura cu Adrian Năstase înainte de a veni la locuinţa acestuia.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a trimis la Tribunalul Bucureşti, în jurul orei 20.00, mandatele de executare a pedepselor dispuse în dosarul "Trofeul calităţii".

Tribunalul Bucureşti, instanţa de executare, va trimite mandatele la Poliţia Capitalei, iar poliţiştii de la Serviciul Urmăriri le vor pune în executare, dacă Adrian Năstase şi ceilalţi inculpaţi condamnaţi în dosarul "Trofeul calităţii" nu se vor prezenta în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv.

Adrian Năstase a fost condamnat definitiv, miercuri, de ICCJ, la doi ani de închisoare cu executare în dosarul "Trofeul calităţii", în care este acuzat în legătură cu strângerea de fonduri pentru campania electorală din 2004, când a candidat pentru Preşedinţie din partea PSD.

Decizia în dosarul Trofeul Calităţii este definitivă şi urmează să fie pusă în executare.

(antena3.ro)

Distribuie articolul:  
|

POLITICA

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, 21 iunie 2012
Jalnic,patetic,un las.....ce,ii era frica de putina puscarie? Sau ca-l faceau puscariasii fetita lor de lux?Treceau repede cele 8-9 luni....Ar trebui sa-i urmeze si Iliescu exemplu,dar daca stie ca nu citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.