LIFESTYLE 21 aprilie 2022

Zilele Sfântu Gheorghe: aducem programele în cartiere!

de Covasna Media | 1847 vizualizări

Una dintre noutăţile celei de-a 29-a ediții a Zilelor Sfântu Gheorghe este că pe parcursul Săptămânii Culturale vom aduce în cartierele din oraș anumite producții pe care familiile le vor putea urmări de la ferestrele sau balcoanele propriilor locuinţe. În plus, cartierele vor fi făcute și mai primitoare prin panglici și leagăne colorate.

Muzicianul și compozitorul Móser Ádám va susține câte o oră de improvizație la acordeon luni, 25 aprilie, la ora 17:00, în Piața din cartierul Gării, la ora 19:00, în cartierul Ciucului, lângă Grădiniţa cu program prelungit „Árvácska”, marți, 26 aprilie, la ora 16:00, pe strada Nicolae Iorga, lângă terenul de baschet, iar la ora 18:00, la intersecția dintre străzile Andrei Șaguna și Tineretului.

Tiberius Quartet a pregătit un concert simfonic interactiv în care va fi implicat și publicul, care va avea rolul de dirijor, sugerând cu bagheta cursul evenimentelor, așa cum denotă și numele spectacolului, „Conduct Us”. Cvartetul va cânta marți, 26 aprilie, la ora 12:00, în Piața din cartierul Gării, la ora 14:00, în cartierul Ciucului, lângă Grădiniţa cu program prelungit Árvácska, miercuri, 27 aprilie, la ora 12:00, pe strada Nicolae Iorga, lângă terenul de baschet, la ora 16:00, la intersecția străzilor Andrei Șaguna cu Tineretului, iar la ora 18:00, în Parcul Elisabeta.

Tot în cadrul programelor din cartiere, Teatrul „Andrei Mureșanu” organizează un cort de teatru VR în zonele rezidențiale. Teatrul VR 360 presupune vizionarea unui spectacol de teatru cu ajutorul unei căști de realitate virtuală, prin intermediul căreia spectatorul este transpus în inima poveștii, privind jocul actoricesc din prisma unui personaj, sau chiar din perspectiva unui alt actor, trăind la o intensitate maximă experiența. Puteți alege între spectacolele „Zbor deasupra unui cuib de cuci”, „Jocuri în curtea din spate” și „Richard al III-lea”.

Cortul Teatrului VR va fi amplasat pe 27 aprilie, între orele 12 și 17, în Piața din cartierul Gării, pe 28 aprilie la intersecția străzilor Andrei Șaguna şi Tineretului, pe 29 aprilie îl veți putea găsi pe strada Nicolae Iorga, lângă terenul de baschet, iar pe 30 aprilie, între orele 10 și 14, în Parcul Elisabeta.

Sursa: www.szentgyorgynapok.ro

 

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.