LIFESTYLE 26 februarie 2020

Zece restaurante din Sfântu Gheorghe participă la Joia Gurmanzilor

de Daniela Luca | 3214 vizualizări

Pofticioșii pot beneficia de reduceri de până la 50% sau pot alege un bufet suedez la 32 de lei 

Zece restaurante din Sfântu Gheorghe deschid joi, 27 februarie, o nouă ediție a Joii Gurmanzilor, ocazie cu care sunt așteptați să servească masa toți cei care doresc să mănânce la un preț mai mic decât de obicei. Best Western Park, Korzó Irish Pub, Restaurantul Șugaș, Tribel FF, Follies Club Restaurant, Kolcza, Eleven Street Food, Gado, Castel și Kebab and Döner House s-au înscris pe lista participanților la evenimentul de joi, 27 februarie. În acest an locațiile vin fie cu oferte între 20% și 50% reducere la anumite meniuri, fie cu bufet suedez cu gamă largă de produse incluse, la 32 de lei de persoană.

Restaurantul Best Western Park participă la Joia Gurmanzilor cu un meniu redus la 50% , iar la ora 19:00 cina va fi acompaniată de muzică live la pian. Oferta este valabilă între orele 7:00 – 22:00.

Și la Korzó Irish Pub, joi, 27 februarie, meniurile speciale vor fi reduse cu 50%, între orele 12:00 și 23:00. 

Restaurantul Șugaș va organiza un bufet suedez, cu trei feluri de supe, zece feluri de preparate din carne și pește, diverse garnituri și cu prăjituri „minciunele” la desert. Bufetul pentru care oaspeții vor scoate din buzunar 32 de lei va fi deschis între orele 15:00 – 20:00, cu mențiunea că de la ora 18:00 va începe un recital de muzică live. 

Restaurantul Tribel FF va pune la dispoziția gurmanzilor 30 de feluri de preparate la jumătate de preț, între orele 09:00 – 21:00. Printre mâncărurile incluse se numără supe, specialități din carne și pește, pizza, salate, dar și specialitatea casei, Tribel Klub Sandwich. 

În Follies Club Restaurant, o locație nouă pe listă, vor fi reduceri de 50% la meniu, între orele 10 și 21:00. Reprezentanții localului anunță că tot aici se face și Jerry's Pizza, iar cei interesați pot servi și acest meniu la jumătate de preț. 

Și restaurantul Kolcza reduce cu 50% câteva meniuri, între 12:00 și 22:00. 

Eleven Street Food oferă hamburgeri și diverse feluri de supă cremă la jumătate de preț. Specialitatea restaurantului, Philadelphia cheese steak sandwich, la fel va putea fi cumpărată cu o reducere de 50%. Programul acestui restaurant va fi deschis pentru Joia Gurmanzilor între orele 11:00 și 21:00.  

Restaurantele Gado și Castel oferă -20% la tot meniul, între orele 12:00 și 22:00. Proprietarul spune că se vor oferi și gustări pentru cei care vor aștepta să se elibereze o masă.

Localul Kebab and Döner House, pentru prima dată în Joia Gurmanzilor, pune la dispoziție sandwich-uri și meniuri la jumătate de preț între orele 11:00 și 23:30. 

Toate ofertele sunt valabile doar pentru servirea în restaurant, nu și pentru livrarea la domiciliu.

Proprietarul unui restaurant din Sfântu Gheorghe participant la Joia Gurmanzilor a explicat că e important ca oamenii să vină în restaurante, să vadă că acestea nu sunt inaccesibile și că pot servi aici, la prețuri rezonabile, cele mai bune mâncăruri. Conform acestuia, aproximativ 10-15% dintre clienții care vizitează restaurantele în această zi, se întorc și cu altă ocazie. 

Joia Gurmanzilor este un eveniment inițiat de Asociaţia Unităţilor Hoteliere şi Restaurante din Sfântu Gheorghe (SVESZ) și organizat, începând cu anul 2018, în parteneriat cu Asociația pentru Dezvoltarea Turismului din județul Covasna, din cadrul Consiliului Județean. Evenimentul, organizat anual în preajma intrării în Postul Paştelui, ajunge anul acesta la a XI-a ediție. Anul trecut, la Joia Gurmanzilor au participat nouă restaurante. 

Toate localurile care participă la Joia Gurmanzilor vor avea joi, 27 februarie, un afiș la intrarea în local, unde se prezintă oferta de produse disponibilă în promoție. 

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.