LIFESTYLE 18 noiembrie 2022

Zdob și Zdub cântă la Sfântu Gheorghe de Ziua României

de Daniela Luca | 1260 vizualizări

Concertul are loc vineri, 2 decembrie, iar biletele s-au pus deja în vânzare 

Renumita trupă Zdob și Zdub, din Republica Moldova, promite o atmosferă de neuitat pe scena de la Arena Sepsi. Artiștii vor interpreta melodii celebre precum „Trenulețul”, „Moldovenii s-au născut” sau „Boonika bate toba”. Concertul lor este precedat de cel al formației Sarmalele Reci. Biletul costă numai 20 de lei și poate fi deja achiziționat de pe platforma iabilet.ro. 

Zdob și Zdub și Sarmalele Reci vor concerta în 2 decembrie la Arena Sepsi din Sfântu Gheorghe. Evenimentul este parte din seria de manifestări artistice și culturale desfășurate sub egida Prefecturii Covasna, „Împreună pentru România”, și își propune să reunească întreaga comunitate pentru a sărbători împreună. Publicului i se oferă prilejul de a se bucura la el acasă de celebrul și autenticul „hardcore moldovenesc”, cel care a transformat Zdob și Zdub într-unul dintre cele mai apreciate grupuri din industria muzicală din România! 

Concertul este organizat de Asociația Pentru Comunitate, iar Observatorul de Covasna/Covasnamedia.ro este principalul partener media. Cei ce doresc să participe vor avea în vedere faptul că accesul se va face începând cu ora 19:00.

Prețul unui bilet este de 20 de lei, iar biletele pot fi achiziționate exclusiv pe platforma iabilet.ro.  

„Artiștii originari din Republica Moldova sunt activi de 20 de ani și sunt cunoscuți pentru spectacolele lor live incendiare, participări la festivaluri europene importante, debutul moldovenesc de mare impact la Eurovision Song Contest, precum și deschiderea pentru artiști renumiți precum Red Hot Chili Peppers, Emir Kusturica & No Smoking Orchestra, Korn, Rage Against the Machine, Soulfly, Garbage, Fun Lovin' Criminals și Linkin Park”, transmit organizatorii. 

Înainte de Zdob și Zdub, pe scenă va urca Sarmalele Reci, una dintre cele mai iubite trupe rock din România. În componența actuală, Zoltan Andras, Emil Viciu, Mircea Laszlo Horvath, Ciprian Almășan, Bogdan Valentin Bereucă, trupa invită publicul covăsnean să scrie istoria împreună și să contrazică titlul albumului „Țara te vrea prost”. 

Accesul minorilor sub 3 ani nu este recomandat. Pentru copiii cu vârste între 3 și 17 ani accesul se face doar în baza unui bilet valid și numai împreună cu un însoțitor adult. Organizatorii își rezervă dreptul de a verifica data de naștere a minorului, iar părintele trebuie să prezinte acte doveditoare. 

Concertul ocazionat de Ziua Națională a României este realizat sub patronajul Instituției Prefectului în Județul Covasna și finanțat de Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe și de Ministerul Culturii.

Programul complet al evenimentelor de Ziua Națională a României, care se desfășoară în perioada 24 noiembrie – 2 decembrie, este disponibil pe Covasnamedia.ro.

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.