LIFESTYLE 22 februarie 2015

Vitamina care „omoară” cancerul

de Covasna Media | 323 vizualizări

Vitamina B17 ar putea re­prezenta o soluţie în tratarea cancerului. Oamenii au nevoie de cel puţin 100 miligrame de vitamina B17, echivalentul a 7 sâmburi de caise, pentru a reduce riscul îmbolnăvirii de cancer.

O persoană din trei va muri din cauza unei forme de cancer, arată statisticile de specialitate. Asta în ciuda faptului că în prezent există tratamente tot mai avansate. De exemplu, radioterapia şi chirurgia sunt capabile să vindece unii bolnavi, iar chimioterapia şi-a dovedit eficacitatea în tratarea a 10 tipuri de tumori maligne, notează Sfatul Părinţilor.

Medicii spun că aproximativ 60% dintre pacienţii descoperă că sunt bolnavi atunci când afecţiunea este atât de răspândită în corp încât chimioterapia nu poate fi utilizată în dozaje suficient de mari pentru a distruge celulele canceroase din cauza toxicităţii sale foarte mari. În plus, există câteva tipuri de tumori pentru care la ora actuala nu există niciun fel de tratament.

Pentru pacienţii care tratamentul urmat nu mai are niciun rezultat, vitamina B 17 ar putea reprezenta soluţia pentru tratarea cancerului. Rezultale celor mai recente studii din domeniul oncologiei arată că această vitamină ar ajuta la tratarea cancerului.

Potrivit specialiştilor, oamenii au nevoie doar de 100 miligrame de vitamina B17, echivalentul a 7 sâmburi de caise, pentru a avea o viaţă din care cancerul să fie total exclus.

Miezul sau seminţele de mere, caise, cireşe, nectarine, piersici, pere şi prune conţin această substanţă - amigdalina. Vitamina B17 se mai găseşte şi în fasole, linte, migdale amare, nuci de macadamia, fructe de pădure, semniţe de Chia, de in, de susan, acacia, iarba de grâu, grâu negru, chia şi in.

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.