LIFESTYLE 28 octombrie 2013

Un lucru pe care femeile nu-l pot face...

de Covasna Media | 288 vizualizări

Te-ai întrebat vreodată cam cât de mult timp poate ţine o femeie un secret? Ei bine, se pare că răspunsul este că... mai puţin de două zile!

Cercetătorii au ajuns la concluzia că femeile sunt tentate să împărtăşească un secret cu altcineva, chiar dacă nu ar trebui să o facă, în cel mult 47 de ore şi 15 minute!

Studiul a fost făcut pe 3.000 de femei din Marea Britanie, cu vârste cuprinse între 18 şi 65 de ani. Un alt rezultat a fost că 4 din 10 femei nu sunt în stare să ţină un secret deloc, oricât ar fi el de personal şi confidenţial!

Mai mult de 50% dintre femei au recunoscut că alcoolul le face să fie mai volubile şi mai predispuse să dezvăluie secretele altora.

Ce înseamnă asta? În primul rând, că fiecare englez care a avut încredere într-un prieten să-i spună un secret, ar trebui să fie foarte îngrijorat!

Studiul a mai arătat şi că o femeie obişnuită aude cam trei bârfe în fiecare săptămână, pe care – bineînţeles – le împărtăşeşte cu generozitate şi celorlalte persoane din viaţa ei. Nouă din zece femei au declarat că ele se conside­ră de încredere – şi totuşi, au comis-o şi ele: au divulgat un secret, chiar dacă era esenţial să îşi ţină gura închisă!

Există, însă, şi o parte „bună”, dacă se poate spune aşa: aproape două treimi dintre „pârâcioase” se simt vinovate după ce au comis greşeala.

Ce ar trebui să ne pună pe gânduri este că trei sferturi dintre cele 3.000 de femei pretind că ştiu să ţină un secret, iar 83% se consideră 100% demne de încredere. Cele mai multe nu cred, însă, că a divulga un secret unei persoane „din afară” este vreun păcat, iar 40% spun că partenerul de viaţă este cel cu care discută  toate bârfele şi secretele.

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.