LIFESTYLE 19 septembrie 2018

Trupa TAXI – pentru a doua oară la Sfântu Gheorghe

de Covasna Media | 1312 vizualizări

„E cea mai bună muzică în cel mai bun local”

Una dintre cele mai iubite trupe autohtone, TAXI va concerta duminică, 23 septembrie, de la ora 20, la pub-ul Szimpla. Biletele pot fi cumpărate din locația evenimentului, în magazinul Germanos dar și online pe bilete.ro.

Trupa TAXI are la activ peste o mie de concerte, o participare la Eurovision și zeci de premii, iar la Sfântu Gheorghe, formația vine cu un spectacol sincer și nonconformist – „Necenzurat”.

Cu o carieră bogată în concerte, premii, albume și videoclipuri care au scris istorie, trupa Taxi se distinge în peisajul românesc prin faptul că are întotdeauna ceva de transmis. Toate piesele, compuse exclusiv de Dan Teodorescu, exprimă o stare, transmit un mesaj. Umorul, ironia, autoironia fac deliciul fanilor mai vechi sau mai noi.

„E cea mai bună muzică în cel mai bun local. Trupa are ceva de spus, în primul rând. Au de transmis un mesaj care este subtil, dar e un mesaj destul de clar. Așa cum facem și cu alte evenimente pe care le organizăm, noi țintim un anumit public, iar trupa Taxi este o trupă care atrage acel gen de oameni pe care ni-l  dorim aici”, au subliniat organizatorii de la Szimpla.

Basistul trupei – originar din Sfântu Gheorghe

Fie că e vorba despre viață socială și politică, fie că e vorba despre dragoste, abordarea Taxi este întotdeauna originală, umorul și ironia devenind marca trupei. Organizatorii au subliniat faptul că demult și-au dorit să aducă trupa în județ, iar unul dintre principalele motive a fost acela că basistul trupei este originar din Sfântu Gheorghe.  De mult ne-am gândit să chemăm trupa TAXI, mai ales că-l cunoaștem pe membrul formației Kerezsi Csongor, e basistul trupei. Pe lângă celelalte formații care fac muzică de calitate live, ne-am gândit și la ei, și au fost printre primii care ne-au răspuns pozitiv la invitație”, au punctat organizatorii evenimentului.

Bilete disponibile la Szimpla, Germanos și online

Spiritul trupei se reflectă cel mai bine în concerte, acolo unde trupa, dar și fiecare membru în parte, își manifestă liber personalitatea. La concertele Taxi lumea râde, dansează, se emoționează, cântă, simte bucuria pe care trupa o transmite. Foarte rar un concert se termină după primul bis, conform informațiilor de pe site-ul evenimentului.

Vânzarea de bilete a început în luna august, dar organziatorii au precizat că mai sunt bilete disponibile. „Deocamdată mai sunt bilete, urmează să postăm pe Facebook dacă vor fi pe terminate.” Biletele pot fi cumpărate la pub-ul Szimpla, la magazinul Germanos dar și online pe bilete.ro.

Trupa Taxi a mai concertat în 2012 la Zilele Sfântului Gheorghe. Aproape zece mii de persoane au asistat atunci la concertul trupei, iar publicul entuziast a cântat alături de membrii formaţiei piese celebre ca „Stelele care cad”, „E criză” sau „Cele două cuvinte”.

Daniela Luca

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.