LIFESTYLE 15 ianuarie 2015

„Transformers: Age of Extinction”, marele favorit la Zmeura de Aur cu 7 nominalizări

de Agerpres | 330 vizualizări

Ultimul film al seriei „Transformers”, cu Mark Wahlberg (foto) în rolul principal în locul lui Shia LaBeouf, este marele favorit al celei de-a 35-a ediții a premiilor Zmeura de Aur, primind nu mai puțin de 7 nominalizări, conform Reuters.

Nominalizările pentru premiile Zmeura de Aur au fost anunțate miercuri, cu o zi înaintea nominalizărilor pentru Oscar.

„Transformers: Age of Extinction” a fost nominalizat la cate­goriile cel mai prost film, cel mai prost scenariu, cea mai proastă continuare și cel mai prost cuplu de actori dintr-un film. Kelsey Grammer a fost nominalizat pentru cel mai prost actor într-un rol secundar, în timp ce Michael Bay ar putea primi premiul pentru cea mai proastă regie, iar Nicola Peltz pentru cea mai proastă actriță într-un rol secundar.

„Transformers: Age of Extinction” s-a plasat pe locul 5 în topul celor mai populare filme din box office-ul nord-american, cu încasări de 245 de milioane de dolari din vânzări de bilete. La nivel mondial, acest film a strâns peste 1 mi­liard de dolari din încasări.

Lista favoriților acestei ediții a premiilor Zmeura de Aur este completată de filmele „Saving Christmas” și „Hercules” cu câte 6 nominalizări fiecare. Filmul „Teenage Mutant Ninja Turtles” și thriller-ul „Left Behind” cu Nicolas Cage au fost, de asemenea, nominalizate la categoria cel mai prost film.

Actrița Cameron Diaz a fost nominalizată pentru rolurile principale din comediile romantice „The Other Woman” și „Sex Tape”, dar și pentru rolul secundar din „Annie”. Ea împarte o nominalizare la categoria cel mai prost cuplu de actori cu Jason Segel, alături de care a jucat în „Sex Tape”.

Seth MacFarlane s-a ales, la rândul său, cu mai multe nominalizări pentru satira sa western „A Million Ways to Die in the West” — printre care cel mai prost actor, cel mai prost cuplu alături de Charlize Theron și cel mai prost regizor.

Adam Sandler, favorit etern al acestei gale, a obținut anul acesta o singură nominalizare pentru rolul său din comedia romantică „Blended”. Partenera sa din acest film, Drew Barrymore, a fost la rândul ei nominalizată.

Există însă speranță și pentru foști laureați ai Zmeurei de Aur. Anul acesta, pentru prima oară, în cadrul galei va fi premiat și un laureat care a făcut și filme „nu tocmai rele” după ce a intrat în posesia Zmeurei. La această categorie au fost nominalizați Ben Affleck, Jennifer Aniston, Mike Myers, Kristen Stewart și Keanu Reeves.

Premiile Zmeura de Aur, înființate în 1980 ca o parodie la Oscar, sunt oferite în mod tradițional cu o zi înainte de premiile Academiei Americane de Film. Ediția din acest an va avea loc la Montalban Theatre din Hollywood, la 21 februarie. Norocoșii sau mai degrabă ghinioniștii câștigători sunt aleși prin votul membrilor Fundației Premiilor Zmeura de Aur.

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.