LIFESTYLE 10 decembrie 2015

„Smartphone-urile nu vor mai exista!” Cu ce vor fi înlocuite

de Covasna Media | 630 vizualizări

Mulţi consumatori consideră că smartphone-ul nu va mai exista în mai puţin de 5 ani conform unui studiu al celor de la Ericsson. ConsumerLab ce aparţine de aceştia a chestionat 100.000 de consumatori în Suedia şi alte 39 de ţări, dorind să afle cum văd consumatorii tendinţele din tehnologie în viitor.

Jumătate dintre cei care au răspuns la chestionar consideră că mobilele vor deveni istorie până în 2021, cu inteligenţa artificială luându-i locul.

„Un smartphone într-o mână nu este practic. De exemplu, nu când conduci o maşină sau găteşti. Sunt multe situaţii în care ecranul nu este util. Astfel, una din două persoane consideră că vor deveni o chestie de trecut în mai puţin de 5 ani” a spus Rebecka Cedering Ångström de la ConsumerLab.

Ea a mai prezis că tehnologiile ce vor apărea le vor oferi posibilitatea consumatorilor să îşi îmbunătăţească experienţa: „Imaginaţi-vă că vedeţi un meci de fotbal şi puteţi să alegeţi de unde vreţi să-l vizionaţi, fie din diferite locuri în tribune sau poate chiar de la nivelul gazonului. De asemenea, în shopping. Vei putea încerca virtual nişte pantofi să vezi cum arată în picioarele tale”, a mai spus Ångström.

(yoda.ro)

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.