LIFESTYLE 14 martie 2022

Secuiana 4YOUTH, o colecție specială lansată în vremuri tulburi

de Mirela Cara Dragu | 1796 vizualizări

Cunoscutul producător de confecții, Secuiana, recent preluat de un nou patronat, a lansat săptămâna trecută, la Zabola Estate, colecția Secuiana 4YOUTH, în cadrul unui eveniment special, capabil prin el însuși să sublinieze caracterul aparte al colecției, care are 15 ambasadori de brand din cele mai diferite domenii.

Într-un context plin de incertitudini și amenințări, în care unii oameni aleg să formeze cozi interminabile pentru combustibil, iar alții își fac stocuri de ulei, există și alt gen de atitudine și de abordare a vieții. Este cazul acelei categorii de oameni care, deși înțeleg perfect ce se petrece în lume, în loc să dispere înainte de a fi cazul, aleg să meargă mai departe. Aceștia sunt oamenii care știu la fel de bine ca noi toți că viața li se poate schimba în rău într-o secundă, dar mai știu că nu pot controla situația prin neliniști și îngrijorări inutile. Cei mai mulți dintre ei sunt antreprenori. Sunt oameni obișnuiți cu riscul, care preferă să preia controlul acolo unde stă în puterea lor să îl dețină și merg mai departe.

Este categoria în care se încadrează deținătorii brandului Secuiana, care, pe fondul evenimentelor la care asistăm toți, au reușit să se mobilizeze și să încerce să meargă mai departe. Nu din dezinteres sau lipsă de empatie, ci pentru că, pe lângă viețile care se salvează cu greu din fața unui război nimicitor, există și alte vieți care se zbat în continuare pentru asigurarea unui trai de zi cu zi, iar pentru asta au nevoie de locuri de muncă.

Preluată recent de patroni noi, Secuiana trece printr-un proces de înnoire, început înainte de războiul care ne sperie pe toți, proces care a culminat cu lansarea concursului Secuiana 4YOUTH și cu o gală de prezentare a modelelor create de finalistele concursului Toma Ana Maria, Pap Kriszta și Pal Bernadette.

Interesant este că, spre deosebire de alte gale de lansare de colecții de haine, care presupun în general defilarea unor manechine care poartă hainele, gala care s-a desfășurat miercuri, 9 martie, la Zabola Estate a fost organizată sub forma unui spectacol care a reunit scurte reprezentații ale mai multor artiști și oameni care fac performanță în diverse domenii, toți îmbrăcați în costume din colecția Secuiana 4YOUTH.

Cei 15 brand ambasadori care au contribuit la atmosfera specială din seara de 9 martie, când în popor se sărbătorește și ziua bărbaților, sunt actorii trupei Studio M – Deak Zoltan, Szekrenyes Laszlo și Veres Nagy Attila; pictorul Ramon Grosos; cântărețul Adrian Nour; stand up comedianul Victor Drăgan; fotbalistul Niczuly Roland; muzicianul Marius Popa; actorii Vlad Logigan și Vlad Benescu; ciclistul Gabi Orban; muzicianul Marcel Lovin; jucătorii de hochei Danalizi Vilmos Gergo și Ferencz Szilard; balerinul Adrian Scrimint; actorii de improvizație Doru Cătănescu și Teo Ghiță; invitatul de onoare al evenimentului, Alexandru Tomescu și prezentatorul serii, Alex Bogdan. Ei au putut fi urmăriți și live pe internet.

Împreună, prin talentul și profesionalismul lor, cei 15 ambasadori de brand Secuiana 4YOUTH au reușit să pună în valoare costumele colecției, mult mai bine decât ar fi făcut-o orice manechin profesionist, modelele imprimându-se mult mai ușor în mintea spectatorilor, datorită asocierii lor cu artistul sau sportivul care le-a purtat. Prin faptul că cei prezenți pe podium și-au exercitat profesiile îmbrăcați în costum, s-a scos lejer în evidență nu doar aspectul estetic inedit al creațiilor incluse în colecție, ci și utilitatea practică a acestora. Prin colecția Secuiana 4YOUTH, să fii elegant nu mai înseamnă să fii inactiv, să te simți încorsetat și să nu te poți mișca liber. Dimpotrivă! Înseamnă să reușești cu succes să surprinzi prin talentul și abilitățile tale, pe care le poți combina cu un aspect memorabil care denotă concomitent, masculinitate, energie, rafinament și eleganță. Exact ce îi trebuie bărbatului tânăr și modern, aflat mereu în mișcare și dornic de acțiune. Iar asta este ceea ce au putut vedea toți cei prezenți la gala de miercuri la Zabola Estate.

Credit foto: Volker Vornehm

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.