LIFESTYLE 15 aprilie 2013

Sâmbătă are loc la Sfântu Gheorghe cel mai important concurs de karaoke al anului

de Covasna Media | 663 vizualizări

Competiţia din Clubul Backstage este organizată de Friss FM şi Observatorul de Covasna

Sâmbătă, 20 aprilie, în clubul Backstage din Sfântu Gheorghe va avea loc un concurs de karaoke, marele premiu fiind un sejur all-inclusive de o săptămână la Sunny Beach. Evenimentul este organizat de postul de radio Friss FM și Observatorul de Covasna. Atât organizatorii, cât și viitorii concurenți sunt entuziasmați, primii pentru că va fi un eveniment de calitate nemaivăzut în oraș, iar cei din urmă pentru că vor avea ocazia să urce pe scenă și să își etaleze calitățile vocale.

„E primul concurs de karaoke de asemenea amploare din Sfântu Gheorghe. În ultima perioadă am aflat cu bucurie despre tot mai mulți tineri talentați din județ, încercăm să-i scoatem la suprafață, să-i aducem în atenția publicului și să-i ajutăm să creadă mai mult în șansa și talentul lor. Un premiu precum cel de la acest concurs chiar cred că poate fi motivant pentru oricine, tocmai de aceea ne așteptăm la o participare numeroasă” – ne-a declarat Daniel Șanta, managing partner al Covasna Media Group.

Juriul va fi compus din specialiști în domeniu și reprezentanții organizatorilor, invitat special al juriului fiind vedeta Radio ZU, Cosmin Cojocaru, cel pe care publicul covăsnean îl cunoaște de la fostul Radio Loco.

„Sunny Beach este destinația recomandată de agenția de turism TTC, iar noi avem încredere în alegerea lor, sunt parteneri profesioniști și ne face plăcere să lucrăm cu ei. Premiile 2 și 3 nu vi le pot dezvălui deocamdată, dar vor fi valoroase. În cazul acestei petreceri punem mare accent pe calitate, dorim să organizăm un eveniment de rang înalt. Așteptăm așadar concurenții, pentru că cei care doresc să urce pe scenă trebuie să se înscrie în prealabil: astfel vom evita îmbulzeala. Înscrierile se fac prin e-mail la adresa observatorulcv@gmail.com sau la numărul de telefon 0745764899. Sfatul meu este că merită încercat: o piesă bine aleasă și un dram de curaj vor aduce rezultatele așteptate” – ne-a declarat directorul de programe al Friss Fm, Kiss Bence. Acesta ne-a mărturisit că și el are emoții pentru că nu este obișnuit să fie față în față cu publicul căruia se adresează, însă este nerăbdător să îi vadă pe concurenți.

KARAOKE

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.