LIFESTYLE 3 decembrie 2015

Primul smartphone care se spală cu apă și săpun

de Agerpres | 577 vizualizări

Compania japoneză Kyocera Corp. va pune în vânzare săptămâna viitoare primul smartphone din lume care se poate spăla cu apă și săpun, potrivit unui anunț făcut joi de companie și citat de EFE.

Modelul Digno Rafre va fi pus în vânzare la 11 decembrie la prețul de 57.000 de yeni (circa 436 de euro) și dispune de „o funcționare impermeabilă” atât în ce privește ecranul cât și carcasa care pot fi spălate de „mână” cu apă și săpun.

Impermeabilitatea telefonului Digno Rafre permite utilizatorului spălarea aparatului sub jetul de apă, cum se arată în clipul promoțional, sau să nu se strice în cazul în care este scăpat accidental în cadă sau în vasul de la toaletă.

Ecranul tactil poate fi utilizat și dacă este ud, detaliu recomandat de compania producătoare în cazul familiilor cu copii mici sau pentru cei care vor să consulte telefonul atunci când gătesc.

Acest aparat care se poate uda permite utilizarea sa timp de 1.300 de minute fără întrerupere și este prevăzut cu o cameră foto de înaltă calitate.

Compania încearcă prin acest produs să ajute utilizatorii să mențină telefoanele curate, dat fiind că ecranele lor pot conține până la 600 de bacterii (de 30 de ori mai mult decât vasul de la toaletă), potrivit unui studiu recent realizat de Universitatea din Barcelona (UB).

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
R, 4 decembrie 2015
aiurea primul, mai sint de exemplu: Samsung S5690 Galaxy Xcover din 2011, Sony Xperia M2 Aqua din 2014, etc
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.