LIFESTYLE 10 iunie 2019

Pregătirile pentru festivalul hiturilor din anii 80-90, diMANSIONS, sunt în toi

de Covasna Media | 1839 vizualizări

Fanii muzicii retro vor păși pe un tărâm ce îi va purta înapoi în anii 80-90

Domeniul castelului Mikó din Olteni, Covasna, se află în pline pregătiri pentru mult așteptatul eveniment ce va avea loc în acest weekend. De la gazon, la scene, camping sau decorațiuni, fiecare detaliu este verificat și pus la punct pentru a purta participanții înapoi în anii 80-90.

A început construcția celui mai mare cort din inima Transilvaniei, ce va fi amplasat la scena principală, astfel că vremea nu poate fi o piedică în calea distracției. Cortul Kayam adăpostește până la 10.000 de persoane.

Programul concertelor pe ore a fost făcut public și poate fi verificat aici

În prima seară a festivalului diMANSIONS, vineri, 14 iunie, castelul Mikó va prinde viață pe ritmuri de disco fox, aduse pe scenă de Thomas Anders (Modern Talking), mambo marca Lou Bega, dar și recitaluri ce provoacă piele de găină, specifice Mirabelei Dauer.

Ziua de sâmbătă este o demonstrație puternică de energie, avându-i pe scene pe Bosquito, jamaicanii de la Inner Circle, vocea originală „Mr. Vain”, Tania Evans, rapperul Turbo B (ex SNAP!), dar și vestitul doctor stomatolog, Dr. Alban, cu ale sale piese memorabile „It’s my life” sau „Sing Hallellujah”.

Ultima seară de festival, respectiv duminică, 16 iunie este dedicată muzicii rock românești, dar și internaționale! Se alătură starurilor rock  atât trupe locale, precum Trupa Coco, trupa de cover-uri Musicum, dar și două formații faimoase din Ungaria: Karthago și Reckless Roses – trupă tribut Guns N’ Roses.

Karthago, trupa legendară rock a Ungariei, ce împlinește anul acesta 40 de ani, va sărbători această aniversare la Olteni!

Trupa Coco a fost înființată în anii 1990 de Adrian Coco (fost membru al formației Compact), moment în care a revoluționat scena muzicală românească. Formația a cântat în repetate rânduri în deschiderea trupei The Dire Straits Experience, iar duminică, 16 iunie, o va face din nou, la diMANSIONS!

Indiferent în ce seară alegi să participi la festival, artiștii promit spectacolele incendiare, ce nu trebuie ratate.

3 nopți de distracție pe muzica anilor 80, 90 și 2000

Participanții se vor putea bucura de muzica favorită la oricare dintre cele 3 scene: Kayam Stage (scenă acoperită de cortul Kayam), Outdoor Ursus Stage sau Silent Disco. Pe lista surprizelor din cadrul festivalului se adaugă conceptul Silent Disco. Acesta presupune o petrecere pe muzică la alegere, mai precis, fiecare participant va primi o pereche de căști pentru a asculta canalul de muzică preferat dintre cele puse la dispoziție de dj-ii ce vor mixa.

Mai mult decât atât, vor fi prezenți la festivalul diMANSIONS peste 10 dj locali, din Sfântu Gheorghe, Miercurea Ciuc, Târgu Secuiesc, Odorheiu Secuiesc sau Cluj Napoca, înarmați cu cele mai iubite hituri ale anilor 80, 90 și 2000, ce te vor face să călătorești în timp.

Programul autobuzelor diMANSIONS va fi disponibil în curând

Organizatorii vor pune la dispoziție autobuze speciale către și de la locația festivalului, pe rutele orașelor din apropiere: Sfântu Gheorghe, Târgu Secuiesc, Miercurea Ciuc (oprire Tușnad) și Brașov, al căror program va fi făcut public zilele următoare.

Organizatorii festivalului încurajează fanii muzicii retro să profite de ultimele bilete și abonamente disponibile, întrucât prețul acestora la intrarea în festival va fi mai mare. Biletele pot fi achiziționate de pe www.dimansions.ro, pe site-urile iabilet.ro, eventim.ro, myticket.ro sau bilete.ro, dar și din puncte de vânzare precum Flanco, IQBOX Telekom, Cărturești, magazinele Uman, terminalele SelfPay și multe altele.  

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.