LIFESTYLE 17 aprilie 2018

Peste 2.000 de bilete vândute la OCV15, evenimentul anului în județul Covasna

de Covasna Media | 907 vizualizări

Interesul pentru festivalul unde vor concerta Goran Bregović și Carla's Dreams se menține crescut, chiar dacă biletele nu se mai găsesc la preț redus

Cel mai mare eveniment al anului din județul Covasna, OCV 15, unde artiști internaționali precum Goran Bregović, Carla's Dreams sau 4 For Dance vor urca pe scena de la Stadionul Municipal din Sfântu Gheorghe, în 15 iunie a.c., se bucură de un interes crescut din partea publicului din toată țara. Peste 2.000 de bilete s-au vândut, cu toate că au trecut mai puțin de două luni de la anunțarea evenimentului OCV15.

Prețul biletelor pentru evenimentul aniversar care marchează 15 ani de la înființarea ziarului „Observatorul de Covasna”, OCV15, este, începând de luni, 16 aprilie, următorul: 80 lei pentru Categoria C - Standing, 115 lei pentru Categoria B - Seating și 200 lei pentru Categoria A - Diamond Ring.

Având în vedere interesul mare pentru „early bird” (peste 2000 de bilete vândute), recomandăm celor interesați să-și achiziționeze biletele din timp, mai ales pentru cei care vor să aibă acces în fața scenei, la „Diamond Ring”. Biletele cu reducere din această categorie s-au epuizat cu mult înainte de 15 aprilie”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al evenimentului, Bálint Erzsébet.

Biletele pot fi achiziționate în continuare pe paginile entertix.ro și myticket.ro, dar și la punctele fixe din Sfântu Gheorghe, având următoarele adrese:

  • Redacția Observatorul de Covasna (Str. Gábor Áron bl.2 Sc. G), Orar de funcționare: luni-vineri între 8-16, Număr telefon: +40 267 351 425;
  • Biroul de Organizare Evenimente Culturale (Piața Libertății, nr. 1), Orar de funcționare: luni-joi între 9-16, vineri 10-13, Număr telefon: +40 267 312 104.

Alte informații despre eveniment, pe pagina oficială.

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.