LIFESTYLE 9 februarie 2016

Patru zone ale corpului care îmbătrânesc mai repede decât fața

de Covasna Media | 352 vizualizări

Tratamentele și cremele pentru prevenirea îmbătrânirii care au luat cu asalt piața cosmeticelor în ultimii ani și care promit tinerețe veșnică ne ajută să ne păstrăm, până la o anumită vârstă, tenul ferm și proaspăt. Neglijăm alte zone însă, care riscă să îmbătrânească mai devreme decât tenul nostru.

Atunci când te gândești la riduri și la îmbătrânire, primele lucruri care îți vin în minte sunt, cu siguranță laba gâștii și liniile din zona frunții. Potrivit unica.ro, alte patru zone sunt mult mai afectate de acest proces decât cele la care se gândește toată lumea.

Decolteul

Pielea din zona decolteului este mai predispusă îmbătrânirii decât tenul, deoarece foarte puține dintre femei folosesc produse pentru îngrijirea acestei zone. Ce trebuie să faceți este să tratați această regiune de piele la fel de delicat cum vă tratați și tenul. Nu neglijați pielea de pe decolteu și, atunci când aplicați crema de față și crema de protecție solară pe ten, aplicați-o cu simț de răspundere și pe decolteu. De asemenea, uleiurile naturale au un efect miraculos asupra acestei zone a pielii, așa că puteți profita de aceste produse de îngrijire.

Deasupra buzei

Pielea care se găsește deasupra buzei de sus este foarte sensibilă. Mișcările pe care le facem atunci când vorbim afectează elasticitatea părții de deasupra buzei superioare. De asemenea, fumatul influențează nivelul de colagen al pielii, pentru că, solicităm zona de fiecare dată când tragem fumul din țigară.

Mâinile

Ne folosim mâinile în absolut toate activitățile cotidiene și, fiind atât de solicitate sunt și mai predispuse procesului de îmbătrânire, comparativ cu celelalte părți ale corpului, chiar și cu tenul. Nu uitați să folosiți mănuși când spălați vasele sau când faceți menajul ori curățați obiectele din casă cu produse ce afectează pielea. Folosiți creme hidratante și anti-aging și mai puteți apela și la măștile speciale pentru mâini.

Ridurile de pe gât

Gușa poate să se mărească oricând după vârsta de 30 de ani, dacă este la fel de neglijată precum decolteul. La fel ca în cazul deolteului, nu rata nici o zonă de pe gât atunci când aplici crema de față sau cremele de protecție.

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.