LIFESTYLE 19 ianuarie 2021

(P) Investigații de Osteodensitometrie DEXA – Ofertă promoţională pentru pacienţi!

de Covasna Media | 1088 vizualizări

În cadrul Centrului Medical PRO-VITAM Sf. Gheorghe pacienții pot beneficia de investigații de Osteodensitometrie DEXA la tarife promoţionale.

Osteodensitometria DEXA este o investigație modernă ce folosește raze X de densități diferite permițând aprecierea gradului de reducere a densității osoase și a diagnosticării cât mai din timp a osteoporozei. 

Osteoporoza este o boală sistemică, ce duce la fragilizarea oaselor, prin scăderea rezistenței osoase, cu creșterea riscului apariției fracturilor.

Această afectiune este prevalentă în rândul femeilor în postmenopauză, dar apare și la femei mai tinere sau bărbați, ce prezintă alte boli cronice, sau care au factori de risc ce determină demineralizare osoasă.

Conform Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii peste 40 la sută în cazul femeilor şi 20 la sută dintre bărbații cu vârste de peste 50 de ani, au osteoporoză. Această afecţiune se află printre primele zece cele mai serioase boli cu răspândire largă.

În cadrul Centrului Medical PRO-VITAM Sf. Gheorghe pacienții beneficiază de REDUCERE pentru INVESTIGAȚIILE de OSTEODENSITOMETRIE-DEXA la prețul de 100 lei.

Perioada campaniei 15 ianuarie 2021– 15 martie 2021.

Investigațiile se realizează pe bază de programare și în limita locurilor disponibile.

Pentru detalii și programări:

Centrul Medical Pro-Vitam Sf. Gheorghe

0267 312 919 sau 0728 114 900

str. Muncitorilor nr. 16

office@provitam.com

www.provitam.ro

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.