LIFESTYLE 9 octombrie 2014

O soluţie surprinzătoare pentru cei care rămân fără păr

de Covasna Media | 278 vizualizări

Pierderea părului este o problemă ereditară care afectează multe persoane, o soluţie medicală complet eficientă nefiind găsită până acum. O nouă tehnică identificată de americani promite să îndrepte situaţia.

Ea se numeşte „micro-pigmentarea scalpului” şi constă în simularea aspectului natural al părului tuns de la rădăcină. Graig Lauricella, managerul unei clinici specializate din oraşul american New York (HIS Hair Clinic), spune că procedura dă rezultate bune, scrie Fox News.

„Seamănă mult cu un tatuaj; totuşi, este foarte diferit. Cerneala pe care o folosim diferă. Folosim un pigment cu baza naturală. Echipamentul e diferit. Utilizăm ace mult mai mici şi pătrundem doar prin două straturi ale pielii, în comparaţie cu tatuajul tradiţional, care pătrunde prin cinci straturi ale pielii”, mai spune specialistul american.

Astfel, aspectul natural este imitat prin poziţionarea în unghiuri diferite a amestecurilor de pigmenţi introduse în stratul dermic al pielii capului. Costul procedurii este cuprins între 750 şi 3.700 de euro, iar efectul este permanent.

(ziare.com)

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.