LIFESTYLE 7 iulie 2011

No Limit pe malul lacului de la Reci

de Covasna Media | 347 vizualizări

A venit vara, te gândeşti din nou la grătare, orele de plajă şi serile cu muzică… eşti un devorator de distracţie? Atunci alătură-te nouă să spargem monotonia unui week-end în aer liber, departe de aglomeraţia oraşului sau de vreo limitare! NO LIMIT este pentru tine, pentru cel independent, iubitor de senzaţie şi de un adevărat show, în aer liber, pe malul unui lac.

Uită de prejudecăţi şi vino alături de noi, la demonstraţiile Full Fight, menţine galeria la wressling-ul feminin, iar apoi continuă cu aplauze la prezentările de modă. În schimb, noi vom continua să te încântăm cu fete care se vor dezlănţui în ulei şi chiar spumă.

Fă-ţi noi prieteni, dintre cei peste 1.000 de oameni prezenţi acolo, şi provoacă-i o noapte întreagă la dans şi de ce nu la concursul de tricouri ude! Dansaţi pe muzica dj-ului care împreună cu jocul de lumini şi lasere va sparge frontierele tipicului! NO LIMIT este un eveniment ce va ieşi din tiparul de a fi conformist, care îţi dă libertatea să te destinzi, să simţi că este vară, week-end şi că tu eşti pionul care va da şah-mat!

Te aşteptăm sâmbătă la Complex Nufărul, pe malul lacului Reci începand cu ora 12:00 pm până a doua zi când o să rămâi fără energie!

 

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.