LIFESTYLE 20 februarie 2023

Mădălina Roman obține un nou titlu de „Best Female Chef”

de Daniela Luca | 1541 vizualizări

Chef Mădălina Roman din Sfântu Gheorghe se numără printre cei mai buni bucătari ai țării, iar cea mai recentă dovadă este premiul obținut la Gala Premiilor „Chefi de România”. Covăsneanca a câștigat trofeul „Best Female Chef”.

Scopul evenimentului, care a avut loc recent la Palatul Bragadiru din București, este acela de a recunoaște meritele și performanțele bucătarilor și cofetarilor din România.

„E emoționant și motivant în același timp să știi că munca ta e apreciată de oameni valoroși din industrie. Cu bucurie și recunoștință primesc în acest început de an premiul de „Best Female Chef” din cadrul galei „Chefi de România”. An de an muncesc să fiu un bucătar și mai bun, să acumulez noi informații, să descopăr ingrediente și metode de a le pune în valoare. Legătura mea strânsă cu natura, pasiunea pentru chimie și ingrediente curate, multe dintre ele uitate, mă determină să testez iar și iar alte rețete și combinații unice. Anul acesta se anunță cu multe schimbări, dar promit să fac tot posibilul ca munca mea să rămână la fel de valoroasă și poate să-i inspire și pe alții să-și urmeze pasiunea, chiar dacă în spate stau enorm de multe ore de muncă și studiu. Felicitări tuturor pentru munca depusă! Felicitări tuturor câștigătorilor! Să fim mai buni și mai uniți zi de zi!”, a scris chef Mădălina Roman pe pagina de Facebook. 

Juriul a fost format din: Chef Oana Coanta, Chef Ioan Florescu, Chef Constantin Ghimpu, Chef Adrian Hădean, Chef Nico Lontras, Chef Cezar Munteanu, Chef Robert Voicu, Pastry Chef Ana Consulea, Pastry Chef Mirela Cata, Pastry Chef Carmela Dragomir, Pastry Chef Gabriela Pascaru, Laurențiu Mata – ANBCT Romania, Gabriel Gavrilescu – Amuse Bouche, Carmen Filote Ionescu – Trends byHRB, Silvia Ion – Horeca Insight, Cătălina Matei – Horeca România, se arată pe anbct-romania.ro.

Mădălina Roman a mai câștigat și locul III la o categorie specială numită „Farm to table”. Evenimentul s-a aflat la prima ediție și avut loc în 9 februarie. 

Anul trecut, chef-ul din Sfântu Gheorghe a cucerit și titulatura de „Best Chef” din România, potrivit Galei Horeca Women Awards, organizată de publicația „Trends by HRB”, pe 29 septembrie. Acesta a fost primul eveniment din România care aducea în lumina reflectoarelor leadership-ul feminin din industria ospitalității. 

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.