LIFESTYLE 24 august 2015

Lucrurile care influenţează cel mai mult deznodământul unei întâlniri amoroase

de Covasna Media | 358 vizualizări

Poate că nu există o reţetă care să garanteze succesul unei prime întâlniri romantice, dar cu siguranţă există anumite comportamente care pot înclina balanţa în sensul dorit.

Un studiu realizat pe 2.000 de persoane, bărbaţi şi femei, a relevat care sunt comportamentele care influenţează în cea mai mare măsură rezultatul unei întâlniri amoroase. Până şi felul de mâncare comandat poate să facă o impresie proastă. De exemplu, un bărbat care va comanda la prima întâlnire o salată va fi considerat de 1 din 10 femei un „pămpălău“ şi 5% îl vor eticheta drept „plictisitor“.

Pe de altă parte, 27% din bărbaţi au precizat că sunt atraşi de femeile care comandă preparate copioase, de tipul costiţelor, hamburgerilor şi fripturilor, iar 4 din 10 respondenţi decid dacă îşi vor săruta partenerul la sfârşitul întâlnirii în funcţie de ceea ce a ales acesta să mănânce la restaurant.

Alte elemente care contează pentru femei în mod deosebit sunt manierele (56%), interesul arătat faţă de partener (42%), plăcerea cu care partenerul savurează mâncarea comandată (27%), intenţia de a plăti nota de la restaurant (26%) şi consumul cumpătat de alcool, suficient pentru a fi relaxat (17%).

În ceea ce-i priveşte pe bărbaţi, aceştia apreciază în proporţie de 31% femeile care vor să afle mai multe amănunte despre partener, 26% apreciază femeile care savurează mâncarea, 24% vor o parteneră care consumă şi un pahar sau două de alcool, 12% sunt plăcut impresionaţi de partenerele amabile cu chelnerii şi ospătarii, iar 12% sunt atenţi la maniere, notează Daily Mail, citat de adevarul.ro.

Studiul a mai arătat că întâlnirile romantice din baruri au cele mai multe şanse să se încheie cu un sărut, locul secund fiind ocupat de întâlnirile din restaurante.

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.