LIFESTYLE 8 ianuarie 2014

Leacul miraculos cu usturoi şi alcool care te vindecă de o sumedenie de boli

de Covasna Media | 2719 vizualizări

Este irezistibilă tentaţia de a încerca leacuri miraculoase. Unele sunt fără efect, dar eficienţa altora a fost testată în timp. Aşa se întâmplă şi cu leacul miraculos cu usturoi şi alcool, după o reţetă preparată de călugării din Tibet, potrivit YahooNews.com.

Reţeta aceasta este veche de 5000 de ani şi pare să fie cu adevărat eficientă. Leacul cu usturoi şi alcool, denumit şi „cura tibetană”, trebuie respectat o dată pe an sau chiar mai rar. Nu are contraindicaţii şi previne sau vindecă ori ameliorează bolile cardiace, hipertensiunea, sinuzita şi unele afecţiuni pulmonare.

Cura tibetană cu usturoi şi alcool are capacitatea de a curăţa vasele de sânge, ajută vederii şi auzului, are capacitatea de a topi depunerile de grăsime din organism, scade colesterolul, susţine sistemul imunitar, accelerează metabolismul şi are darul de a întineri pielea.

Leacul miraculos cu usturoi şi alcool se prepară din usturoi bio şi alcool pur. Într-un borcan de sticlă se pun 350 de grame de usturoi care a fost curăţat şi pisat înainte. Usturoiul trebuie pisat cu instrumente din plastic sau lemn.

Peste usturoi se pun 250 mililitri de alcool. Amestecul se agită bine şi se lasă la frigider 10 zile, la macerat. În a 11-a zi se strecoară amestecul şi soluţia rezultată se ţine în frigider alte două zile să se decanteze.

Din soluţia rezultată se iau în fiecare dimineaţă 25 de picături cu apă. Cura se continuă până ce se termină tot lichidul.

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.