LIFESTYLE 30 octombrie 2018

Întorsurean, inclus în topul pe 2018 al celor mai buni fotografi de nuntă din lume

de Covasna Media | 4495 vizualizări

Marius Stoica ajunge astfel și în rândul celor mai buni fotografi de nuntă din România 

Fotograful din Întorsura Buzăului, Marius Stoica, renumit pentru cadrele artistice realizate la nunțile covăsnenilor, dar nu numai, a fost inclus în Topul pe 2018 al celor mai buni fotografi de nuntă din lume, realizat de publicația Fearless Photographers.

Este prima oară când ajung în acest top formidabil. Acest site este principala comunitate de fotografii de nuntă din lume. E vârful de lance, să spun așa. Este cumva cea mai bună recunoaștere posibilă a ceea ce fac. Mai sus de atât nu există. După cum am spus, Fearless Photographers e ca un fel de Oscar în fotografie. Să primești un Award din partea lor, cam asta înseamnă”, a declarat, pentru OBSERVATORUL DE COVASNA, Marius Stoica.

Fotograful din Întorsura Buzăului a intrat în domeniul fotografiei de nunți în urmă cu mai bine de 13 ani, când abia începea să se dezvolte și tehnologia în domeniu. În urmă cu 3 ani, acesta a devenit membru al comunității fotografilor neînfricați (traducerea englezescului „Fearless Photographers”). Anul 2018 a fost cel mai bun din cariera sa de până acum, fiind, de altfel, nominalizat la trei distincții „Fearless Award”, performanță care l-a trimis în topul celor mai buni din lume.

„Știam că pot și nu am renunțat niciodată să îmi demonstrez mie că pot ajunge în astfel de topuri. Iar faptul că am primit trei premii într-un singur an este mai mult decât extraordinar pentru mine. Este un vis la care nici măcar nu am visat vreodată, să zic așa. Am vrut să demonstrez și că nu ai nevoie de nunți extravagante sau de locații extraordinare să faci fotografii de Award. Totul pleacă din spatele aparatului de fotografiat”, ne-a mai explicat Marius Stoica.

Acesta a punctat totodată că abilitățile care i-au adus această ascensiune în carieră sunt ambiția, implicarea și dăruirea.

Topul Fearless Photographers premiază fotografi din întreaga lume pentru operele autentice, care transmit emoții, trăiri și pasiune. În 2018, în rândul celor mai buni s-au înscris profesioniști în imortalizarea celor mai importante momente din viețile oamenilor din Spania, Olanda, Indonezia, America, Italia, Venezuela, Anglia, India, Portugalia, China, Franța, Columbia și lista continuă. Pe lângă fotograful din județul Covasna, din România mai sunt prezenți în același top și fotografi din Arad sau București. Clasamentul nominalizează în total peste 70 de „magicieni” în arta fotografiei de nuntă.

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.