LIFESTYLE 20 iunie 2022

Întorsura Fest revine: concerte, alpinism, tir cu arcul și alte aventuri

de Covasna Media | 1054 vizualizări

Mai sunt câteva zile până când zona Camping din Întorsura Buzăului revine cu cea de-a doua ediție „Întorsura Fest”. Pe lângă activitatea de la scena principală, unde vor concerta, printre alții, Holograf, Compact și Iuliana Beregoi, evenimentul din 24-26 iunie cuprinde și anul acesta o zonă de aventură. Aici vor fi organizate diverse activități interesante. 

Participanții la festival se vor putea bucura și distra în cadrul zonei de aventură #IntorsuraFest. Aceasta cuprinde activități de alpinism, cățărare pe panou, respectiv pe lăzi.

Mai mult, aceștia vor putea beneficia de zona de tir cu arcul, unde oamenii pot exersa si învăța cum se trage corect cu arcul. Nu în ultimul rând, va exista și o zonă de creație, unde ne jucăm cu diverse materiale reciclabile și nu numai.

Toate activitățile sunt destinate atât copiilor, cât și adulților.

Intrarea la festival este gratuită, asemenea zonei de campare. Astfel, iubitorii de festivaluri, muzică și adrenalină, sunt așteptați să participe la 3 zile magice într-un festival înconjurat de peisaje magnifice, cu pădurea alături”, se arată în comunicatul de presă trimis de organizatori.

Festivalul Întorsura Fest este organizat de Primăria orașului Întorsura Buzăului și Clubul Copiilor, în parteneriat cu DoomStriker Romania. 

Proiectul este finanțat cu sprijinul Secretariatului General al Guvernului României prin Serviciul Dezvoltare Comunitară, din cadrul Direcției Generale Guvernare Deschisă, Relații Publice și Cooperare. 

Prima ediție Întorsura Fest a avut loc în 25-27 iunie 2021 și a fost primul mare eveniment din județ organizat după o primă relaxare a restricțiilor anti-pandemie. Pe scena evenimentului au concertat atunci, printre alții, Phoenix, care a fost și capul de afiș, Julie Mayaya, care a fost pentru a doua oară pe o scenă la Întorsura Buzăului, Prestige Orchestra, dar și alți muzicieni renumiți sau în curs de afirmare. De remarcat este că în lumina reflectoarelor au fost artiștii din zona Întorsurii Buzăului, tineri muzicieni care cântă în formații de renume din țară, printre care Flavius Hosu, Vlad Tohănean, Cristi Dragomir, Fabian Roman, George Găitan și alții. 

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.