LIFESTYLE 7 ianuarie 2022

Horoscop anual 2022

de Covasna Media | 1360 vizualizări

Horoscop 2022 Berbec

Pentru Berbec, cea mai bună perioadă din acest an este cuprinsă între 10 mai și 28 iulie. În acest interval de două luni și jumătate, nativii vor beneficia din plin de susținerea planetei Jupiter, care îi va ajuta să inițieze proiecte noi, foarte îndrăznețe, și să se dezvolte în orice direcție își doresc. Cel mai important sfat este să își propună lucruri mari și să fie dispuși să lupte pentru ele. Dacă se arată hotărâți, nimic nu le va sta în cale!

Pe de altă parte, 2022 aduce evoluții amestecate în ceea ce privește munca în grup, dar și relațiile cu prietenii. În special în perioada 4 iunie-23 octombrie, pot să aibă parte de dezamăgiri din partea unor amici de la care aveau așteptări destul de mari. Preferabil este, deci, să se bazeze mai degrabă pe forțele proprii.

În ultimele patru luni ale anului, e de aștept ca Berbecii să călătorească mult, nu neapărat la distanțe lungi. Vor fi activi, vor interacționa cu multă lume, iar discuțiile purtate și lucrurile văzute în timpul călătoriilor le vor schimba modul de a gândi și, mai ales, de a acționa. 

După 20 decembrie, deci chiar în ultimele zile ale anului, e de așteptat ca Berbecii să beneficieze de șansă și, în preajma Crăciunului, să aibă parte de cadouri mai importante decât ar fi sperat.

 

Horoscop 2022 Taur

Pentru nativii Taur, principala miză a acestui an se referă la planul profesional. În primele cinci luni ale lui 2022 este mult de muncă, dar și rezultatele obținute sunt pe măsura implicării și a eforturilor depuse. Apar mai multe responsabilități, dar odată cu ele sunt șanse și pentru o promovare sau o creștere a salariului. 

În perioada iunie-octombrie, la serviciu apar diferite complicații. Este posibil, de exemplu, să aibă de suferit relațiile cu patronii sau șefii. Pentru a le face să funcționeze din nou la cote maxime, e nevoie de sinceritate de ambele părți. 

Apoi, noiembrie și decembrie se dovedesc cele mai favorabile luni, cele în care e din nou posibilă fie o promovare la vechiul loc de muncă, fie găsirea unui job mai bun într-o altă companie.

În ceea ce privește banii, cea mai bună perioadă pentru investiții majore este cea cuprinsă între 20 august și 30 octombrie. Acum există și capitalul necesar, dar și o inspirație care îi poate ajuta pe nativi să aleagă cele mai bune produse și cele mai de calitate servicii.

Pentru amor, cele mai propice sunt primele patru luni ale anului, precum și perioada noiembrie-decembrie. În rest, nativilor Taur le va fi mai greu să se implice într-o relație nouă. 

 

Horoscop 2022 Gemeni

Este de așteptat ca nativii Gemeni să fi realizat deja progrese profesionale importante în 2021. Cei care nu au făcut-o încă – precum și cei care își doresc mai mult – vor beneficia de șansă și pe parcursul lui 2022.

În special între 1 ianuarie și 10 mai, eforturile lor de a avansa și de a-și face vizibile calitățile beneficiază de o susținere puternică din partea lui Jupiter. Apoi, o nouă perioadă favorabilă la locul de muncă se anunță între 23 noiembrie și 20 decembrie. Chiar înainte de vacanța de iarnă vor realiza lucruri mari, ceea ce le va permite ca apoi să se bucure din plin de sărbători. 

Dacă există planuri de petrecere a concediului în afara țării, ideal ar fi ca Gemenii să aleagă un interval anterior datei de 4 iunie. Favorabilă este și perioada de după 23 octombrie. Nu trebuie să fie amărâți dacă vara nu are influențe la fel de benefice pentru concediu, deoarece lunile celelalte ale anului sunt cât se poate de potrivite pentru destinații exotice. Sau, bineînțeles, pot să descopere oricând frumusețile României!

Cu Marte în propria zodie din 20 august și până în primele luni ale anului următor, Gemenii vor beneficia de multă energie și putere de muncă. Important este să o folosească într-un mod cât mai eficient și să nu își risipească eforturile alergând după mai mulți iepuri în același timp.

 

Horoscop 2022 Rac

Pentru Rac, e de așteptat ca multe lucruri să se rezolve în acest an, atunci când vine vorba despre bani și carieră. Pentru găsirea unui job mai bun, pentru o promovare sau pentru a se bucura din plin de aprecierea șefilor, colaboratorilor sau a clienților, cel mai bun interval de timp este cel cuprins între 10 mai și 28 iulie. Apoi, de pe 20 decembrie 2022 debutează o nouă perioadă favorabilă, care va acoperi luni bune din anul următor.

În ceea ce privește câștigurile financiare, primele cinci luni ale anului se dovedesc destul de fructuoase. Mai târziu, o perioadă încă și mai bună este reprezentată de ultimele două luni ale anului. Trebuie însă precizat faptul că vor câștiga cel mai bine acei nativi Rac care nu se rezumă la venitul reprezentat de salariu, ci dezvoltă în paralel și o afacere sau o altă formă de colaborare. 

După 30 octombrie, nativii care au ceva de ascuns (fie că e vorba despre o relație secretă sau despre alte lucruri compromițătoare) trebuie să dea dovadă de prudență maximă. Altfel, există riscul să fie descoperiți, ceea ce nu le va pica deloc bine nici lor, nici celor dragi. Prin urmare, e nevoie de o alegere foarte inspirată a persoanelor care merită încrederea lor.

 

Horoscop 2022 Leu

Leul trebuie să se concentreze în continuare pe planul relațional și pe construirea unei relații serioase, cu planuri comune pe termen lung. Cei încă singuri au mai multe șanse de a-și găsi Alesul sau Aleasa, fie înainte de 4 iunie, fie după 23 octombrie. Pentru ceilalți, acest an e de așteptat să însemne pași înainte spre construirea unei vieți de cuplu împlinite. De la un caz la altul, poate fi vorba despre o declarație de dragoste, despre mutatul împreună, despre o cerere în căsătorie ori chiar – acolo unde partenerul e născut în zodia potrivită – despre apariția unui copil.

Pe plan financiar, lucrurile arată excelent în primele patru luni ale anului, poate cu ceva mici neajunsuri în ianuarie. Cel târziu din februarie, sursele de venit se diversifică, iar sumele câștigate cresc. Apoi, intervalul 23 noiembrie-20 decembrie aduce din nou câștiguri însemnate. De asemenea, aceste aproximativ patru săptămâni reprezintă cea mai bună perioadă pentru a cumpăra obiecte mai valoroase sau pentru a investi banii în ceva cu impact pozitiv asupra câștigurilor obținute în viitor.

După 30 octombrie, unii prietenii vor ajunge să îi enerveze pe nativii Leu într-o asemenea măsură, încât se vor decide să pună capăt legăturilor, oricât de vechi ar fi sau oricât de frumoase s-ar fi dovedit în trecut. 

 

Horoscop 2022 Fecioară

Nativii Fecioară trebuie să rezolve lucrurile pe rând, în acest an. În primele luni ale lui 2022, până pe 10 mai, ideal este să se concentreze pe relații. Unii dintre ei vor avea șansa de a cunoaște pe cineva alături de care vor vrea să își petreacă tot timpul, în timp ce alții – care deja simt că și-au descoperit jumătatea – vor face pași concreți spre dezvoltarea acesteia. Inclusiv planurile de nuntă sunt potrivite, pentru acest interval.

Între 10 mai și 28 iulie, prioritară devine partea financiară, iar cea mai bună cale de a câștiga bani se dovedesc afacerile, investițiile sau activitățile desfășurate ca freelancer. Acum se pot contracta și unele împrumuturi, cu ajutorul cărora să fie făcute investiții care vor da roade pe viitor. 

Între 28 iulie și 26 octombrie e nevoie mai degrabă de prudență în ceea ce privește folosirea banilor. Cel mai bine este ca, dacă există, surplusul să fie pur și simplu depus la pușculiță. 

Perioada 26 octombrie-23 noiembrie aduce necesitatea unor lămuriri pe plan relațional. Dacă există lucruri nespuse, acum e momentul potrivit pentru ca orice secret să fie dezvăluit. De asemenea, pentru unii nativi acest interval aduce întâlniri și diferite interacțiuni cu foști parteneri. 

Sfârșitul de an îi ajută să ia deciziile potrivite, până pe 20 decembrie în ceea ce privește viața de cuplu, iar în ultimele zile din 2022 mai ales pe plan financiar. 

 

Horoscop 2022 Balanță

Guvernați de Venus, nativii Balanță acordă întotdeauna o importanță maximă iubirii, relațiilor și parteneriatelor. Pentru ei, cele mai importante succese sunt cele obținute în cuplu sau în cadrul unei colaborări, cele de al căror succes nu se bucură singuri. 

Din acest punct de vedere, 2022 se dovedește un an bun pentru persoanele născute între 23 septembrie și 22 octombrie, deoarece două planete importante tranzitează case ale relațiilor. Jupiter se află mai bine de jumătate de an în casa iubirii, în timp ce Saturn străbate întregul an casa căsătoriei.

2022 poate fi, deci, un an cu schimbări și progrese majore pentru Balanțe. O influență benefică exercitată în același timp de cele două planete are loc între 1 ianuarie și 10 mai iar apoi, pentru o perioadă de timp mai scurtă, între 23 noiembrie și 20 decembrie. Acum e de așteptat să își găsească iubirea sau ca relațiile pe care le au să se dezvolte exact în direcțiile pe care și le doresc.

În schimb, intervalul 4 iunie-23 noiembrie îi face pe nativii Balanță să se confrunte cu rezultatele unor decizii luate în trecut, care la momentul potrivit li s-au părut de bun augur, dar care despre acum au o altă părere. Acum, relațiile care nu funcționează au o ultimă șansă de a fi reparate. Dacă lucrurile nu se rezolvă până în noiembrie, cea mai potrivită decizie este despărțirea.

 

Horoscop 2022 Scorpion

Anul 2022 se anunță efervescent pe plan emoțional, pentru nativii Scorpion. Până pe data de 10 mai, e de așteptat să se îndrăgostească, unii dintre ei chiar de mai multe ori. De asemenea, și ei vor atrage cu ușurință atenția unor potențiali parteneri, astfel încât chiar nu trebuie să își facă probleme că nu ar avea de unde să aleagă.

Este, de asemenea, un an în care își pot dezvolta relațiile cu copiii ori în viața lor poate să apară un bebeluș. Vești bune, deci, pentru Scorpionii care își doresc să devină părinți. Ceilalți trebuie să fie cât se poate de atenți, pentru a evita astfel de surprize!

Aceleași influențe benefice în ceea ce privește iubirea își vor face simțită prezența, pentru o perioadă mai scurtă de timp, și între 26 octombrie și 23 noiembrie. 

Pe plan financiar, lunile septembrie și octombrie sunt cele în care Scorpionii au cele mai mari câștiguri și își pot cumpăra lucrurile și serviciile cele mai valoroase. Acum trebuie programate tranzacțiile financiare cu adevărat importante, precum cele care au ca obiect case, mașini ori obiecte de mare valoare, indiferent de natura acestora. În schimb, în noiembrie și decembrie e recomandată prudență în folosirea resurselor financiare.

 

Horoscop 2022 Săgetător

E de așteptat ca 2022 să fie un an pe parcursul căruia Săgetătorii fac foarte multe drumuri, dar nu neapărat în străinătate și la distanțe lungi, așa cum le-ar plăcea. Cele mai multe sunt prin țară, la distanțe scurte și sunt necesare pentru a rezolva cu succes diferite probleme. 

2022 este, de asemenea, anul potrivit pentru schimbarea domiciliului, mai ales pentru acei nativi care doresc să se mute în altă localitate. Dacă iau această decizie acum, vor beneficia de influențe astrologice care aduc cele mai bune perspective și se vor acomoda rapid în noul loc căruia îi vor spune „acasă“.

Între 10 mai și 28 iulie, iubirea beneficiază de influențe astrale cât se poate de favorabile. Nativii se vor simți iubiți și vor ști, la rândul lor, cum să își manifeste acest sentiment, pentru a-i face pe cei dragi să se simtă răsfățați. Apoi, aceleași influențe își vor face simțită prezența începând cu 20 decembrie și în primele luni ale anului următor.

De altfel, după 20 august Săgetătorii trebuie să le acorde atenție sporită partenerilor și colaboratorilor, atât în cadrul relației de cuplu, cât și pe plan profesional. Cu cât vor învăța să asculte cu o atenție mai concentrată, cu atât vor avea mai mult de câștigat. 

 

Horoscop 2022 Capricorn

Munca și banii obținuți ca urmare a muncii prestate reprezintă principalele preocupări pentru nativii Capricorn, pe parcursul anului 2022. Ei înregistrează un progres constant în primele cinci luni ale anului, în care lucrează cu seriozitate și sunt răsplătiți pe măsură pentru ceea ce fac. 

Apoi, între 4 iunie și 23 octombrie, se petrec diferite schimbări, provocate de factori exteriori, pe care Capricornii nu îi pot controla. Nu are rost să lupte împotriva acestor transformări, deoarece ele sunt inevitabile. Ceea ce trebuie să facă este să își folosească energia pentru a se adapta, pentru a înțelege în ce direcție merg lucrurile și cum pot să obțină cele mai mari foloase. 

După 23 octombrie, urmează o nouă perioadă de creștere, în care Capricornii vor fi cât se poate de mulțumiți de veniturile de care au parte. E de așteptat chiar să poată pune deoparte sume consistente de bani.

Perioada 10 mai-28 iulie este una dedicată în principal casei și familiei. Acum poate fi programat cu succes un concediu petrecut împreună cu cei dragi și tot acum sunt binevenite diferite reparații sau investiții făcute pe acasă, menite să aducă o creștere a confortului resimțit în viața de zi cu zi.

 

Horoscop 2022 Vărsător

Cu Saturn în continuare în propriul semn astrologic, Vărsătorilor li se cere să dea dovadă de seriozitate și responsabilitate maximă în ceea ce fac. Cel mai important lucru, pentru 2022, este să fie ordonați și organizați și, de asemenea, să învețe să folosească tot mai eficient timpul. O dovadă a faptului că se află pe drumul cel bun este măsura în care respectă sau nu termenele pe care și le asumă pentru diferite proiecte și activități. Întârzierile nu vor fi tolerate și nu vor aduce nimic bun, mai ales între 4 iunie și 23 octombrie. 

Pe plan financiar, lucrurile ar trebui să stea foarte bine, mai ales între 1 ianuarie și 10 mai și, apoi, între 23 noiembrie și 20 decembrie. Jupiter sprijină tot ceea ce înseamnă câștiguri obținute ca urmare a muncii efectuate, astfel că acum e posibil să apară creșteri de salariu sau diferite alte tipuri de recompense, precum câte o primă deplin meritată. 

Pe plan amoros, lucrurile se agită mai ales după 20 august. Marte sosește în casa iubirii și deschide calea pentru diferite aventuri, dragoste la prima vedere, declarații de iubire făcute într-un moment sau într-un mod neașteptat. Lucrurile vor fi uneori complicate, dar cu siguranță nu va fi vorba de plictiseală!

 

Horoscop 2022 Pești

Orice an cu planeta Jupiter în propriul semn astral este un an bun. Aceasta este principala informație care trebuie să asigure optimismul pentru nativii Pești, în 2022. Ei au parte de prezența Marelui Benefic în zodia în care s-au născut între 1 ianuarie și 10 mai, apoi, din nou, între 26 octombrie și 20 decembrie. Este o ocazie pentru a se dezvolta în direcțiile dorite, pe care le-au întrezărit încă din anul anterior. Acum, o bună parte din dorințele lor se pot transforma în realitate.

Între 10 mai și 28 iulie și apoi, din nou, după 20 decembrie, influențele benefice se resimt în primul rând pe plan financiar. Acum, Peștii au parte de venituri tot mai mari, iar această evoluție favorabilă va continua să se facă simțită și pe parcursul anului viitor. Se anunță deci o perioadă de prosperitate, pe care o pot prelungi în două feluri: prin investiții inteligente și prin economisire.

În ceea ce privește iubirea, 2022 este un an potrivit mai degrabă pentru a dezvolta relațiile deja începute, decât pentru a încerca ceva nou. În ceea ce îi privește pe nativii singuri, e de așteptat ca ei să își aleagă un partener dintre persoane pe care deja le cunosc, precum foști iubiți, dar și prieteni sau, poate, colegi de serviciu.

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.