LIFESTYLE 8 ianuarie 2021

Horoscopul anului 2021

de Covasna Media | 2368 vizualizări

Horoscop anual Berbec

Pentru cei născuți în această zodie, 2020 a fost un an important, pe plan profesional. Firesc ar fi ca marile schimbări să se fi produs deja, iar marile decizii să fi fost luate. Iar 2021 ar urma să fie un an de consolidare.

Cine nu a luat decizii majore pe plan profesional pe parcursul anului trecut o mai poate face în două momente din acest an. Primul dintre ele este chiar începutul de an, adică prima jumătate a lunii ianuarie. Apoi, un alt moment intens este eclipsa de Lună din 18-19 noiembrie. Ea se suprapune peste Luna plină din Taur, și este un fel de poartă strâmtă, dar încărcată de energie, prin care, dacă se strecoară așa cum trebuie, Berbecul va descoperi drumul spre o prosperitate crescută.

În ceea ce privește relațiile amoroase, 2021 se anunță un an liniștit, pentru majoritatea nativilor Berbec. Se păstrează aceleași tipare și evoluții care s-au înregistrat și pe parcursul anilor anteriori. Berbecii nu își schimbă în mod semnificativ comportamentul în viața de cuplu și nici partenerii nu provoacă surprize spectaculoase.

Între 27 septembrie și 18 octombrie, retrogradarea lui Mercur în Balanță îi îndeamnă pe Berbecii deja cuplați să descopere care sunt îmbunătățirile pe care le pot aduce în relație. Dacă nu vor descoperi singuri, nicio problemă! Partenerii le vor atrage atenția.

 

Horoscop anual Taur

2021 poate să aducă mari schimbări pe plan profesional, pentru cei născuți sub semnul Taurului. Jupiter le tranzitează casa profesiei pentru nouă luni și jumătate, în timp ce Saturn se află acolo pe întreaga durată a anului.

Pe de o parte, Jupiter sprijină tot ceea ce înseamnă dezvoltare, progres, evoluție. În special între 1 ianuarie și 13 mai și apoi între 18 octombrie și 29 decembrie, trebuie profitat de orice șansă de avansare sau de angajare într-un job nou, cu perspective mai bune decât cele actuale. Dacă șansele nu apar de la sine, ele trebuie create: ghidați de Jupiter, Marele Benefic, Taurii vor ști încotro să își îndrepte privirile pentru a găsi serviciul sau poziția profesională dorite.

Pe de altă parte, Saturn le cere, pe întreaga durată a anului, să se organizeze foarte bine, să fie disciplinați, să respecte angajamentele și termenele pe care și le-au asumat. Acestea sunt condițiile pentru a profita inclusiv de influența benefică a lui Jupiter.

Pe plan amoros, anul 2021 e de așteptat să fie destul de liniștit, pentru majoritatea nativilor Taur. Mulți dintre aceștia vor fi preocupați îndeosebi de impresia pe care o lasă în lume, de modul în care viața lor de cuplu este percepută în exterior. Atenție totuși, pentru că e mai important să te simți bine acasă, decât doar să lași această impresie!

 

Horoscop anual Gemeni

Lucrurile semnificative pe plan profesional au loc, pentru Gemeni, în intervalul restrâns cuprins între 13 mai și 28 iulie, când Jupiter le tranzitează casa a 10-a.

Cea mai favorabilă perioadă din întregul an, în ceea ce privește cariera, este cuprinsă între 13 mai și 20 iunie. Acum trebuie demarate afaceri, programate interviuri de angajare sau întâlniri cu persoane care le pot fi de ajutor, în evoluția profesională.

Două dintre eclipsele care au loc pe parcursul lui 2021 influențează puternic planul relațional și viața de cuplu a nativilor Gemeni.

Cea dintâi este eclipsa totală de Lună, care are loc odată cu Luna plină din Săgetător de pe data de 26 mai. Este direct vizată, pentru Gemeni, casa parteneriatelor și a căsătoriei. Este un moment propice pentru realizări majore, pentru încununarea unor eforturi făcute anterior. Poate fi vorba de mutarea împreună, de căsătorie sau de decizia de a face un copil împreună cu partenerul deja existent.

Apoi, la fel de importantă se poate dovedi data de 4 decembrie 2021, când are loc o eclipsă totală de soare, în paralel cu Luna nouă din Săgetător. Acum este un moment favorabil începuturilor. Nu este exclus, de exemplu, ca Gemenii singuri să cunoască pe cineva care urmează să le fie alături pe termen lung.

 

Horoscop anual Rac

Două planete grele tranzitează în acest an una din casele finanțelor, pentru nativii Rac. Se activează în primul rând șansele de a câștiga bani proveniți din alte surse decât salariul.

2021 este, cu alte cuvinte, un an în care Racii ar face bine să se apuce de afaceri, fie ca activitate principală, fie în paralel cu munca pe care o desfășurau până acum. O altă posibilitate este să lucreze pe cont propriu, în calitate de free-lanceri, de exemplu.

2020 a adus tranzite majore prin casa parteneriatelor și a căsătoriei și este de așteptat ca Racii să simtă deja că au găsit răspunsurile căutate, în ceea ce privește viața de cuplu.

Chiar și pentru nativii Rac care încă sunt singuri, sfatul este să privească mai degrabă în urmă, spre anul trecut. Sunt șanse mari ca atunci să fi apărut în viața lor cineva care le poate deveni partener de durată. Este ideal să încerce, deci, dezvoltarea relațiilor cu oameni pe care îi cunosc deja, cu care au interacționat și față de care s-a manifestat o atracție și în trecut.

Dacă Racii doresc să facă o călătorie în străinătate pe parcursul acestui an, recomandarea ar fi să o programeze între 13 mai și 20 iunie. Dimpotrivă, este mai degrabă de evitat, din acest punct de vedere, intervalul 20 iunie-28 iulie.

 

Horoscop anual Leu

Între 1 ianuarie și 13 mai, Jupiter aduce mari oportunități pentru Leu, în ceea ce privește relațiile. Cei singuri au, în acest interval, șansa de a întâlni o persoană alături de care vor dezvolta o relație cu multe împliniri. Cei deja cuplați vor face un pas major înainte, în relația în care sunt implicați. Poate fi vorba inclusiv despre căsătorie sau măcar de planuri în această direcție.

După o perioadă ceva mai complicată, vara și în prima parte a toamnei, aspectele favorabile sunt reluate între 18 octombrie și 31 decembrie. Din nou, Leii au parte de influențe benefice, în tot ceea ce are legătură cu relațiile și parteneriatele, în primul rând cu căsătoria sau evoluția spre căsătorie.

În paralel, Saturn le permite Leilor să profite de șansele de mai sus, aduse de Jupiter, cu o singură condiție: să se dovedească serioși, să își dorească relații pe termen lung, cu angajamente respectate de ambii parteneri, și nu doar aventuri.

Pe plan financiar, cea mai productivă perioadă se anunță a fi cea cuprinsă între 13 mai și 20 iunie. Orice inițiative sunt bine venite pe acest plan. Acum e momentul potrivit pentru a lansa diferite proiecte menite să aducă profit și tot acum e momentul potrivit pentru tranzacții, pentru achiziții, vânzări și investiții majore.

 

Horoscop anual Fecioară

Din punct de vedere profesional, accentul cade, în 2021, pe o mai bună organizare, pe îmbunătățirea activității de zi cu zi. Nu e anul potrivit pentru a lua mari decizii, precum schimbarea jobului sau a domeniului în care activează nativii.

În schimb, ceea ce trebuie să facă, pe parcursul acestui an, este să se organizeze mai bine, să devină mai eficienți și mai productivi. Există trei direcții fundamentale de acțiune: menținerea unei stări de sănătate care să garanteze o formă fizică și psihică excelentă, relații bune cu colegii, prioritizarea sarcinilor în funcție de importanța lor.

Pe plan relațional, 2021 este mai degrabă un an de respiro, de pauză, în care Fecioarele pot să își dea seama de ce au nevoie și ce pot să ofere pe plan relațional.

Singura perioadă mai intensă este cea cuprinsă între 13 mai și 28 iulie, când Jupiter tranzitează casa a 5-a. În special între 13 mai și 20 iunie, Fecioarele singure au mari șanse să întâlnească o persoană care le va deveni dragă și cu care vor dezvolta un parteneriat de durată. La rândul lor, Fecioarele deja implicate într-o relație vor avea șansa de a face pași înainte în această relație: să se mute împreună, să evolueze hotărât spre logodnă sau căsătorie.

 

Horoscop anual Balanță

2021 aduce vești bune pentru Balanță pe plan amoros. Inclusiv nativii care nu au avut deloc noroc în dragoste de mult timp, vor simți că lucrurile se îndreaptă și că șansa începe să le surâdă.

Cel mai important este ca Balanțele să fie deschise, să dea șanse iubirii să apară și să se manifeste în viața lor. Să fie sociabile, să participe la evenimente sau să meargă în locuri în care au șanse de a întâlni pe cineva tocmai pe placul lor.

Îndeosebi până în luna mai apar multe oportunități de a iubi și de a fi iubiți. Atmosfera le este favorabilă îndeosebi celor care caută mai degrabă aventuri, iubiri de o scurtă durată, dar pasionale și care generează trăiri de care își vor aminti cu plăcere pe termen lung.

Pe durata verii, este și mai greu de construit relații serioase, însă șansele de a trăi ceea ce se cheamă chiar.. o iubire de-o vară sunt sporite.

Apoi, la sfârșit de an, în octombrie, noiembrie și decembrie, nativii Balanță se îndrăgostesc și, la rândul lor, au parte de iubirea altor persoane. Din nou, deci, multe oportunități de trăi iubiri frumoase.

Pe plan profesional, prioritatea acestui an este să dea dovadă de creativitate, de originalitate și de naturalețe. Bineînțeles, cel mai mult vor beneficia de aceste influențe acei nativi care își desfășoară activitatea în mediul artistic sau în orice alt domeniu este favorizată creativitatea.

 

Horoscop anual Scorpion

În primul rând, se remarcă faptul că, treptat-treptat, Scorpionii construiesc relații mai bune în familie, pe parcursul anului 2021. Încep cu părinții și continuă cu alte rude de gradul 1, pentru ca, treptat, să înceapă să descopere diferite calități și puncte comune chiar și la alte rude, nu neapărat foarte apropiate.

În intervalul martie-iunie, mulți Scorpion vor trăi povești de iubire de intensitate maximă și de durată nu neapărat prea mare. Mai degrabă decât relațiile serioase, cu angajamente asumate de ambele părți, acum sunt favorizate aventurile de o noapte, de o săptămână sau de o vară, cele în care pasiunea e atât de puternică încât greu poate fi controlată. Și, de altfel, cine vrea să o controleze?

Apoi, data de 18-19 noiembrie se poate, de asemenea, dovedi importantă pe plan relațional, în special pentru Scorpionii deja cuplați. În relațiile mai vechi acum pot să fie luate decizii importante, ce reprezintă încununarea unor evoluții anterioare.

Nativii Scorpion se numără, foarte probabil, printre cei care au înțeles, cel mai probabil pe durata pandemiei, toate avantajele pe care le presupune munca de acasă. Așa că e foarte probabil ca mulți dintre si să vrea să continue în același stil, și în noul an.

Din punct de vedere al câștigurilor financiare, e de așteptat ca lunile iunie și decembrie să fie cele mai faste, pentru nativii Scorpion.

 

Horoscop anual Săgetător

În mod normal, 2020 ar fi trebuit să aducă rezolvarea problemelor de natură financiară, pentru nativii Săgetător. Dacă acest lucru nu s-a întâmplat deja, atunci îmbunătățiri vor avea loc în primele luni ale lui 2021, pornind tot de la unele idei avute în anul anterior sau de la acțiuni și investiții demarate atunci.

Pentru a progresa în carieră, este obligatoriu ca, în acest an, Săgetătorii să își îmbunătățească modul de a comunica. Printre lucrurile pe care trebuie să le învețe se află atât arta de a vorbi în public, atunci când există mai mulți ascultători, cât și deprinderea de a asculta cu răbdare ce au alții de spus.

Data de 10 iunie este una importantă pentru Săgetători, pe plan relațional. În preajma acestei zile, nativii pot să cunoască un viitor partener, o persoană alături de care vor trăi o iubire care îi va marca. Pentru cei deja cuplați, această dată implică o schimbare importantă în relație. Fiți deschiși către noutăți, căci doar astfel veți avea de câștigat!

De altfel, ultima parte a lui mai și luna iunie aproape în întregime reprezintă o perioadă mai tumultuoasă, din punct de vedere relațional, pentru reprezentanții acestei zodii. Vor fi suișuri și coborâși în relația de cuplu, neînțelegeri și împăcări spectaculoase, dar cert este că nu se vor plictisi. Și că tot ceea ce se întâmplă poate fi folosit spre bine, constructiv.

 

Horoscop anual Capricorn

Jupiter în casa a 2-a (între 1 ianuarie și 13 mai, apoi între 28 iulie și 29 decembrie) are un rol benefic. Totul pornește de la modul în care muncesc nativii Capricorn, iar aici vor apărea serioase îmbunătățiri. E mai multă eficiență, o mai bună direcționare a efortului, o concentrare a energiei exact în direcția potrivită.

Și, datorită acestor îmbunătățiri, sporesc și câștigurile financiare. E de așteptat ca, în 2021, Capricornii să câștige sume importante de bani, mai ales între începutul anului și 13 mai, iar apoi între 18 octombrie și 29 decembrie. Acestea sunt intervalele de timp potrivite și pentru a face investiții sau tranzacții majore.

Pe de altă parte, Saturn în Capricorn cere un plus de organizare. E important ca nativii să își respecte angajamentele asumate la muncă, să termine treaba la timp, să dea dovadă de seriozitate.

Pe plan amoros, Capricornii respectă tradiția și rezervă iubirii anotimpul considerat cel mai potrivit pentru manifestarea acestui sentiment. Mai precis, ultimele zece zile din luna aprilie, precum și luna mai aproape în întregime reprezintă perioada în care e cel mai probabil ca nativii ori să se îndrăgostească, ori să adauge mai multă pasiune într-o relație deja existentă.

 

Horoscop anual Vărsător

În 2021, Vărsătorii trebuie să investească în propria dezvoltare. Este important să cheltuiască banii în primul rând pe lucruri care le dezvoltă abilitățile, cunoștințele, capacitatea de a lucru bine și eficient. Dacă se dezvoltă pe sine, câștigurile financiare și progresul profesional vor veni apoi ca o consecință firească.

Singura greșeală ar consta în faptul de a încerca să obțină funcții la care nu se pricep și pentru care nu sunt pregătiți. E lumea plină de oameni aterizați pe undeva doar pentru că au avut o pilă sau printr-un concurs de împrejurări. Nu fiți asemenea lor, deoarece, pe termen lung, decizia se va dovedi una catastrofală!

Cea mai bună perioadă pe plan financiar va debuta pe 13 mai și se va încheia pe 20 iunie. Atunci vor fi câștigați și cei mai mulți bani. Un sfat suplimentar: încercați să nu cheltuiți acești bani în perioada imediat următoare, ci abia după 28 iulie!

Și în iubire trebuie urmat același principiu pe care l-am amintit cu referire la profesie și finanțe: accentul trebuie pus pe propria persoană, pe dorințele și necesitățile proprii. Vărsătorul trebuie să devină conștient de cine și cum este în realitate, de ceea ce poate să ofere într-o relație, dar și de ceea ce dorește să primească.

 

Horoscop anual Pești

Pentru Pești, pe parcursul lui 2021 este recomandată munca pe cont propriu, fără prea multe parteneriate, colaborări sau tentative de lucru în echipă. Nativii dau cel mai bun randament atunci când se ocupă singuri de un proiect, în ritmul pe care ei îl stabilesc și folosind metodele pe care ei le doresc. Intervențiile din exterior mai degrabă îi încurcă, decât să îi ajute.

Același sfat este valabil și pentru modul în care își folosesc banii. E preferabil să își urmeze intuiția și dorințele proprii, decât să apeleze la cine știe ce sfaturi ale unor așa-ziși specialiști.

Din punct de vedere financiar, sfârșitul lunii martie și primele trei săptămâni din aprilie se anunță faste, pentru nativii Pești. Aceștia își văd munca răsplătită și acum e posibil să își cumpere și unele lucruri valoroase.

Apoi, luna octombrie reprezintă un alt interval fast, din punct de vedere financiar. Atunci, sursele de venit se diversifică, iar la prosperitate contribuie și unele persoane apropiate.

Nu e de așteptat ca 2021 să aducă schimbări importante, pe plan relațional. Nativii se simt foarte bine în propria piele – unii dintre ei atât de bine, încât dau impresia că nu ar mai avea nevoie și de altcineva.

Totuși, cei care nu se consideră auto-suficienți se vor face remarcați cu cea mai mare ușurință în lunile mai și iunie. Atunci au cele mai mari șanse de a atrage iubirea în viața lor.

 

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.