LIFESTYLE 28 iunie 2016

Heating Smart Pan. Cum arată tigaia inteligentă

de Covasna Media | 477 vizualizări

Designerul Soon Mo Lee a prezentat conceptul unei tigăi, Heating Smart Pan, care ar putea schimba modul în care percepem în prezent activitatea în bucătărie.

Dacă prototipul Heating Smart Pan va ajunge în producţie, ar putea fi piatra de bornă pentru dezvoltarea unei întregi game de produse care vor elimina aragazul din bucătărie, scrie gadgetreport.ro.

The Heating Smart Pan arată, la prima vedere, ca o tigaie normală. Forma este una clasică, iar materialul folosit este teflonul. Privită mai atent, se pot observa, însă, diferenţele faţă de tigăile clasice. Sare în evidenţă, în primul rând, mânerul tigăii care prezintă un display digital şi un buton de on-off.

Aflăm, astfel, că tigaia inteligentă se porneşte că orice aparat electric. Bateriile incluse încălzesc rezistenţa aflată pe fundul tigăii, astfel că nu mai este nevoie să o pui pe foc. Pe display sunt afişate temperatura, timpul scurs de la pornirea acesteia şi timpul rămas până la prepararea produselor. Tigaia vine cu mai multe programe de gătit.

De exemplu, dacă vrei să prepari o friptură, setezi programul necesar, pui carnea înăuntru şi tigaia te va avertiza sonor când este gata.

Tigaia inteligentă funcţionează atât pe baterii cât şi cu un cablu conectat la o priză normală. Cine mai are nevoie de aragaz?

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.