LIFESTYLE 20 aprilie 2016

Facebook ar putea permite în curând utilizatorilor să facă bani din postări

de Covasna Media | 590 vizualizări

Rețeaua de socializare ia în considerare implementarea unei opțiuni denumite „tip jar” (borcan pentru bacșiș, n.red.), pe care utilizatorii ar putea să o activeze pentru a primi bani de la cei care le apreciază postările, anunță The Verge, citat de digi24.ro.

Facebook încearcă să găsească noi modalități pentru ca utilizatorii individuali să profite de postările lor de pe rețea, anunță The Verge. Un sondaj făcut în această săptămână de Facebook printre utilizatori indică o gamă largă de modalități prin care utilizatorii ar putea să facă bani sau să promoveze o acțiune, acestea incluzând opțiunea „tip jar”, personalizarea conținutului și posibilitatea ca utilizatorul să primească o parte din cât câștigă Facebook din postări. Potrivit sursei citate, pentru moment nu este clar dacă opțiunea va fi disponibilă tuturor utilizatorilor.

În prezent Facebook nu oferă utilizatorilor individuali o posibilitatea de a câștiga bani din postări. Rețeaua de socializare permite distribuitorilor de conținut să vândă publicitate în interiorul postărilor de tip „Instant Articles” și a clarificat, recent, condițiile în care postările sponsorizate pot fi distribuite de paginile verificate.

„Este încă foarte devreme, dar ne angajăm să dezvoltăm modele de monetizare pe termen lung pentru partenerii noștri și ascultăm toate părerile”, a declarat un purtător de cuvânt al rețelei de socializare pentru The Verge.

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.