LIFESTYLE 16 iulie 2021

diMANSIONS Fun Garden – Bucurie weekend de weekend în Cartier Coresi

de Covasna Media | 3123 vizualizări

Vara lui 2021 se anunță absolut specială, iar distracția și atmosfera marilor festivaluri se mută la Brașov, în Coresi Business Campus, făcând din Coresi probabil cel mai „fun” cartier din România

Weekend de weekend, din 29 iulie până pe 19 septembrie, staruri ale muzicii internaționale și din România, vă așteaptă la concerte senzaționale, într-o atmosferă relaxată și prietenoasă, creată de Comparty Events și Pyro Events Team alături de partenerii noștri – Cartier Coresi. Pe lângă concerte, diMANSIONS Fun Garden aduce în parcul Coresi Business Campus, la fiecare sfârșit de săptămână, o zonă de food, baruri, activități pentru copii, sport, weekend-uri tematice, expoziții itinerante, silent disco și multe altele.

Goran Bregovic și a sa orchestră deschid petrecerea pe 29 iulie

Deschiderea sezonului estival de petreceri de la diMANSIONS Fun Garden o face nimeni altul decât celebrul Goran Bregovic și a sa Wedding & Funeral Orchestra, concertul urmând să aibă loc joi, 29 iulie

Biletele se pun în vânzare pe 15 iulie, pe site-ul iabilet.ro și au prețuri începând cu 125 de lei în promoția Early bird. În același weekend, pe 30 iulie diMANSIONS Fun Garden găzduiește o petrecere Silent Disco, urmând ca pe 31 iulie să concerteze vedeta serialului Las Fierbinți – artistul Mihai Mărgineanu, alături de banda sa, iar duminică, 1 august, scena le va reveni celor de la Bosquito, una dintre cele mai iubite trupe în Brașov.

Petrecere retro cu staturi ale anilor 90 în 7 și 8 august

Pentru că diMANSIONS înseamnă o experiență colorată cu iz de nostalgie, nu puteau lipsi de pe afișul festivalului vedetele anilor 90. Petrecerea pe ritmuri retro e deschisă sâmbătă, 7 august, de către celebrul star al trupei Snap!, Turbo B, celebru pentru hituri precum „The Power”, „Rythm is A Dancer” și „Oops, up!”. Seara, hiturile anilor 90 vor fi aduse în amintirea petrecăreților din cartier de către celebrul DJ german SASH!, autorul hiturilor „Ecuador”, „Adelante” sau „Encore une fois!”. 

Duminică, 8 august, continuă distracția pe ritmuri retro cu Real McCoy – autorii hiturilor „Another Night”, „Love and Devotion” și „Runaway” și celebrul Haddaway, autorul poate celei mai cunoscute piese din discotecile anilor 90 – „What is Love”.

Nume mari confirmate pentru weekend-urile viitoare, în frunte cu celebrii Gipsy Kings și Hermes House Band

Lista concertelor continuă cu nume mari, datele exacte urmând a fi confirmate în zilele următoare. Printre artiștii care vor urca pe scena diMANSIONS Fun Garden se află îndrăgita trupă Gipsy Kings, dar și cea mai cunoscută trupă de petrecere din Europa – Hermes House Band, autorii hiturilor „Country Roads”, „I Will Survive” sau „Life is Live”. Dintre trupele autohtone, între artiștii confirmați se regăsesc Irina Rimes, The Motans, Vița de Vie, Gașca Zurli sau 5Gang

Acces cu vaccin sau test antigen și bilete începând cu 75 de lei

Accesul în diMANSIONS Fun Garden se face gratuit în tot timpul weekend-ului, mai puțin în serile de concerte, începând cu ora 17. Participarea la concerte este permisă doar pentru persoanele care prezintă: certificatul verde european de vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2, ori rezultatul negativ al unui test antigen rapid, ori un document ce demonstrează trecerea prin infecția cu virusul SARS-CoV-2.

În acest sens, organizatorii vor pune la dispoziție un punct de testare rapidă, înainte de acces. Toți participanții care doresc să fie testați sunt rugați să ajungă din timp în Coresi Business Campus pentru a evita cozile și întârzierile. Pe site-ul iabilet.ro toți cei dornici să participe la concertele diMANSIONS Fun Garden vor putea găsi abonamente valabile pe tot parcursul unui weekend (intrări și ieșiri nelimitate), dar și bilete de acces de o zi. 

Pentru primul weekend, prețurile abonamentelor încep de la 165 de lei și permit accesul la toate cele 4 seri de evenimente. Biletele se vor comercializa momentan în limita a 2500 de participanți/concert, urmând ca în luna august organizatorii să se raporteze la noile reglementări în vigoare. Detalii regăsiți pe paginile de Facebook ale Coresi Shopping Resort și diMANSIONS Hit Music Festival, precum și pe site-ul vânzătorului exclusiv de bilete: iabilet.ro.

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Anunţ public

Acum 19 ore, 2 minute

Anunţ public

Acum 19 ore, 3 minute

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.